Автор
Woman.bg

Секс фестивал предлага наркотици и алкохол (Видео)

На Карибите ще бъде горещо... Четиридневният секс фестивал, който предлага наркотици, алкохол и проституция, се връща тази година, след като миналата вбеси гражданите на Колумбия и бе отменен поради натиск от страна на властите.

Тази година островът на секса обещава по две латино американки за един мъж, секс на живо, партита на луксозни яхти и различни изненади, на цена от 5 700 евро. Този фестивал се провежда на частен остров в Карибите, където наркотиците са законни, а на мъжете се разрешава неограничен секс, обмен на партньори и изпълняване на всички сексуални фантазии, докато се забавляват като милионери, казват организаторите.

Всички жени участват по собствена воля и са на възраст над 18 години. 60 горещи мацки ще се опитат да посрещнат мъже и да ги накарат да се чувстват като царе. Планирано е фестивалът да се проведе от 14 до 17 декември.

"Гостите не влизат в Колумбия, а идват директно на Карибите, така че колумбийската полиция и власти нямат нищо общо с това. Не можем да разкрием откъде са момичетата, но само можем да кажем, че те са добре платени и по никакъв начин не са принудени да правят нещо, което не желаят. Продадохме 23 билета и нашите клиенти идват от цял свят, всички плащат една и съща цена, която включва неограничен секс, храна и така нататък ", казват организаторите.