Всяка дама понякога прави компромиси в секса, за да достави удоволствие на половинката си. Някои се съгласяват на анален секс, други на групов секс, трети пък на по-различни орални ласки. Има обаче една поза, която буди страх у нежния пол и предполагаме, че ще бъдете изненадани, когато ви разкрием коя е тя, защото е сред любимите на мъжете.

Според проучване 50% от дамите изпитват ужас от практикуването ѝ. Става дума за така популярната 69! Може и да ви се струва странно, но всъщност е логично, ако се замислим как всъщност трябва да се изпълнява тя.

View post on Instagram
 


Оригиналният вариант на тази поза съвсем не е в удобното легнало положение.
Всъщност мъжът трябва да е изправен, а жената да е с главата надолу, докато той я държи във въздуха. За да има баланс, е препоръчително тя да го е прегърнала през кръста. Двамата се обгрижват взаимно с уста, а усещанията при така изпълнената поза би трябвало да са главозамайващи. Само че дамите са изложени както на „опасност“ от разтърсващ оргазъм, така и на опасност от падане по глава. Не звучи никак приятно, нали?

Истината е, че не всеки може да практикува тази поза по оригиналния начин. Също така не всички двойки са достатъчно съвместими. Важно е партньорите да нямат голяма разлика в ръста, освен това ако дамата не е твърде фина, а мъжът не е ловък и силен, опасността от изпускането ѝ се увеличава чувствително. Затова е препоръчително двойките, които не са напреднали в секс акробатиките, да заложат на широко разпространената версия – в легнало положение.



А вие опитвали ли сте 69 в изправено положение?

Четете още: 6 неща, за които всеки мъж си мечтае в леглото