Автор
Woman.bg

Секси Джей Ло с феноменална визия на червения килим

Днес вниманието ни е насочено към горещата латино дива Джей Ло и по-конкретно към феноменалната визия, която тя демонстрира на червения килим в Лос Анджелис.

Певицата е от дамите, които не могат да останат незабелязани, но този път тя буквално бе магнит за очите на околните, облечена в изящна прозрачна рокля на Ralph & Russo. Дрехата, която не оставяше много на въображението, не само е истинско произведение на изкуството, но и същинско оръжие в ръцете на Джей Ло, умело подчертаващо секси фигурата ѝ.

View post on Instagram
 

На червения килим Дженифър Лопес бе сама без половинката си Алекс Родригес. Припомняме ви, че двамата се сгодиха преди няколко месеца, а в медиите вече се говори, че плановете за сватбата текат стремглаво.

Всъщност самият Алекс Родригес сподели в интервю една доста пикантна подробност, свързана с тържеството. След като журналистката, която му задаваше въпросите, го притисна с питането дали ще има бивши любови на сватбата, спортистът подходи духовито с отговора: "Разбира се, че ще поканим бивши на сватбата. Всичките! Колкото повече поканим, толкова по-весело ще бъде!"

"Когато става дума за планиране на сватбата и Джен е партньорът ти, всичко, което трябва да правиш, е да кимаш. Не знам нито къде ще бъде тържеството, нито с какво ще съм облечен, нито кога ще е. Аз просто ще се появя", шеговито завърши изповедта си Родригес.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

*И понеже Коледа наближава, а ние от Woman.bg вярваме в магията на този празник, тази година ще раздаваме подаръци. Много подаръци!

Регистрирайте се Т У К и вижте какви изненади сме ви приготвили заедно с Лора и Стоян.