Сексът без градът, или защо очакваме Кари Брадшоу да ни разкаже за най-разтърсващия си оргазъм

Да, скъпи мои критикари. Не знам защо толкова се палите по новината за тези десет серии на култовия сериал „Сексът и градът“. Какво ли не изчетох през последната седмица. Все мъдри коментари. Как това не било „Сексът и градът“, а „Сексът и климактериумът“, как старите чанти нямало какво да покажат...

Всъщност още с обявяването на новината за новите серии стана ясно, че актрисите, които, факт – са на по 50 плюс, няма да играят 20-годишни. И че това е един сериал за дамите именно на 50 плюс и техния живот в Голямата ябълка (Ню Йорк). Мислите, че 50-годишните не правят секс? Не сте прави. Никак. Жената на 50 днес е изключително активна. Тя вече е родила и отгледала деца, направила е кариера, научила се е да цени важните неща в живота. И още нещо – научила е собствената си цена. Тя вече не страда, че има излишни два килограма, няма притеснения от начина, по който изглежда. Жените на 50 спортуват, хранят се здравословно, покоряват планини, подаряват си масажи, имат интереси... Или с други думи знаят какво искат и също така знаят как да го получат. В това число – и сексът.

Да. Мога да ви кажа от личен опит, че моят най-добър секс е именно сега – на 45. Нямам комплекси, притеснения. Просто се наслаждавам на момента. Освен секса, приятелството след 40 също е страхотно. Приятелките, които са се съхранили през годините, преживяли са толкова много заедно, могат да си прекарват наистина невероятно. Имам приятелки на 50, които слагат 20-годишните в малкия си джоб. При това без грим и филтри.



Неслучайно има доста мъже, които обичат да излизат с жени над 40. Те не мрънкат, не се оплакват. Те превръщат всеки момент в приятно преживяване. Достатъчно е да обърнем поглед към световната мода, шоубизнес, както и към нашите родни среди, за да видим, че една Наоми Кембъл, Дженифър Лопес, една Камелия, Ивана или Глория са далеч по-секси и неустоими от младите си последователки.

Има безброй много научни изследвания, които доказаха през последните години, че след 40-те жените получават по-голямо удоволствие от секса. Така че не подценявайте каките. В тях има още много хляб. Сигурна съм, че сценаристите на новите десет серии ще ни изненадат приятно. И съм сигурна, че сериалът ще пожъне голям успех. Защото сексът е много повече от едно „ръгане на чушки в боба“. Сексът и градът са приятели, които крият безкрайно много предизвикателства пред всяка жена. Особено зрялата, която знае как да вземе онова, което ѝ се полага от живота.

А за климактериума – и той отдавна не е това, което беше. Също като нас, хората. Тече, всичко тече...

View post on Instagram
 

Да, Саманта няма да я има в новите епизоди. Да, тя е култова със своите реплики за мъжете и тяхното невероятно мъжко достойнство. То обаче вълнува повече самите представители на силния пол, отколкото дамите.

Жените знаят, че дори размерът не е толкова важен, ако мъжът има добра секскултура, умения и желание да достави удоволствие на партньорката си.

View post on Instagram
 

Скъпи мачовци, сексът е много повече от един акт. Той е игра, изкуство. Той се случва първо в главата. Едно е сигуно - на 50 в главата има много повече, отколкото на 20. Дори оргазмите на 40 плюс са много по-разтърсващи. Научно доказано е. Стига да има кой да ни ги осигури.

Та така. Сексът си е секс, независимо от възрастта. Нито е мечта, нито е химера, когато прехвърлим годинките. Хайде, нямаме търпение да разберем какво ще ни разкаже този път Кари Брадшоу!