Семейство Бекъм стават вегани, това разкри самата дизайнерка.

Цялата фамилия заедно посети нов веган ресторант и по думите на Виктория всички останали толкова очаровани от предлаганото там, че обмислят да преминат към този вид хранене и да изключат от менюто си животинските продукти.

Пош спайската използва профила си в социалната мрежа Instagram, за да сподели, че децата са останали очаровани от ястията, които са опитали, а Дейвид се е влюбил във веган бургера.

Въпреки че Дейвид се е наслаждавал на бесмесното меню, едва ли той толкова лесно ще премине в отбора на веганите. Твърдим го, тъй като само бегъл поглед над профилите в социалните мрежи на семейство Бекъм ще ви е необходим, за да видите любовта на футболната легенда към храни като гъши дроб, телешки стек и морски дарове.

View post on Instagram
 

Виктория от друга страна е известна със страстта си към здравословното хранене, така че не е чудно, че тя мигновено е станала фен на ресторанта.

Звездата често разкрива подробности около хранителния си режим и споделя в социалните мрежи подробности около менюто си, както и около това на децата си.

Например, неотдавна Виктория сподели, че сутрин приготвя на децата си специална зърнена каша, за да не косумират готови, пълни със захар.

44-годишната пош спайска също така признава, че започва всяка сутрин с един час крос на бягащата пътека.

Този един час е време само за мен. Без децата. Без Дейвид, време да прочистиш ума си. А истината е, че не става въпрос само за това как изглеждаш благодарение на тренировките. Те са важни и за това как се чувстваш. Подобно начало на деня ме подготвя за предизвикателствата по-късно. Изчиства ума ми, сподели неотдавна Вики.

Тя допълва, че кардиото е последвано от едночасова сесия с личен инструктор, като тренировката е изградена върху танца.