Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Септември носи повече романтика за Скорпионите

Поради благоприятното положение на някои планети, което се формира през септември, ще можете да постигнете доста добри постижения, но ще трябва да работите усилено и да решавате много проблеми. В началото на месеца може да има известни трудности, но до края всичко ще стане по-лесно и по-добре. Важно е да обърнете голямо внимание на детайлите, дори една малка грешка може да съсипе плановете ви.

Септември не е лесен месец от гледна точка на това, че много области ще ви дърпат в различни посоки. Ще трябва някак да намерите баланс между работа, личен живот и семейство. На всяка сфера трябва да се обърне достатъчно внимание, без да се фокусирате само върху една посока. От финансова гледна точка месецът обещава да бъде успешен, но след 22-и може да възникнат някои усложнения.



Този месец трябва да бъдете особено внимателни в отношенията с хората около вас. Влиянието на Марс може да ви направи донякъде агресивни. Опитайте се да избягвате груби думи по време на спорове. Ако не сте съгласни с някого, направете няколко дълбоки вдишвания и изразете мнението си спокойно и рационално. За да опростите живота си, трябва да се обграждате с хора, които ще ви помогнат да се научите да бъдете добри и толерантни.



Социалният ви живот ще е интензивен, ще искате да се забавлявате с приятели и да излизате по-често. Това е добре, защото така можете да срещнете много нови и интересни хора. Ако имате сериозна връзка, ревността ви може да бъде провокирана и да се разстроите. Не ставайте прекалено подозрителни, в повечето случаи въображението ви преувеличава нещата. Вие също бъдете внимателни и не влизайте в тайни отношения с обвързани лица.



Свободните Скорпиони имат всички шансове да срещнат някого. Тези, които са обвързани, ще имат повече романтика във връзката си.