Автор
Ева Григорова

Серийният флиртаджия Адам Лавин всъщност изневерил на бременната си съпруга с няколко жени?

По-малко от седмица след обявяването на бременността на Бехати Принслу, се появиха слуховете, че нейният съпруг Адам Лавин ѝ е изневерил.

В допълнение към това се появиха и твърдения, че вокалистът на Maroon 5 дори искал да кръсти детето им на жената, с която е имал връзка.

Нещата обаче не приключват до тук! След скандалните разкрития още няколко жени съобщиха, че музикантът е флиртувал с тях.



Адам и Бехати се ожениха през юли 2014 г. след почти двегодишна връзка. Те станаха родители за първи път през 2016-а година, когато се роди дъщеричката им Дъсти Роуз. Второто им дете, отново дъщеря, на име Джио Грейс, се роди през 2018 г. Новината, че Адам и Бехати очакват третото си дете, се появи след като моделът на Victoria's Secret беше сниман с наедряло коремче в Санта Барбара, Калифорния. Дни по-късно Бехати потвърди новината със снимка в Instagram.



В интервю за Entertainment Tonight през ноември 2021 г. Бехати разкри, че иска пет деца с Адам. „Винаги сме знаели, че искаме второ“, каза тя тогава. „Когато имах две бебета на възраст под 2 години, си казах „Дори не си го и помисляй!“ Аз също искам пет деца. Но дори не си го и помислям." Тя продължи: „Никога не казвай никога. Искаме голямо семейство. Кой знае? Оставяме на съдбата да реши и каквото има да става, ще стане..”

Три дни след като Адам и Бехати потвърдиха, че очакват своето трето дете, се появиха слухове, че бившият съдия от The Voice е изневерил на жена си с модел от Instagram.

@sumnerstroh embarrassed I was involved w a man with this utter lack of remorse and respect. #greenscreen original sound - Sumner Stroh


Съмнър Стро публикува видео в TikTok, в което твърди, че е имала връзка с Адам и той дори поискал да кръсти бебето си на нея. „По същество имах връзка с мъж, който е женен за модел на Victoria's Secret“, каза Съмнър. „По това време бях млада, бях наивна. Честно казано, чувствам се експлоатирана. Не бях популярна, както сега, така че определено бях много лесна за манипулиране."

След това Съмнър сподели скрийншот на съобщения между нея и Адам. „Като те видях лично, бях като… прецакана съм“, написала Съмнър на Адам, който отговаря: „Ти си 50 пъти по-гореща на живо. И аз също.” Съмнър продължава с думите, „Адам и аз се виждахме около година.”

В същото видео Съмнър сподели друг скрийншот на съобщение от Адам, в което я пита дали той и Бехати могат да кръстят третото си дете на нея. „Добре, сериозен въпрос. Ще имам още едно бебе и ако е момче, наистина искам да го кръстя Съмнър. Съгласна ли си с това? Абсолютно сериозно“, пише Адам.

@sumnerstroh Replying to @alanasanders89 original sound - Sumner Stroh


След това Съмнър обясни защо е решила да направи публична историята си. „Исках да се справя с това сама. Никога не съм искала да разказвам всичко това, защото очевидно знам последиците от това да правя това, което правя, да правя пари по начина, по който правя и да бъда модел на Instagram“, каза тя. „Изпратих скрийншотите на няколко приятели, на които смятах, че имам доверие и един от тях се опита да ги продаде на таблоид." - сподели тя.

Комедиантката Марика също обвини Адам, че е изневерил на Бехати в поредица от Instagram сторита, където тя сподели флиртаджийски съобщения и видеоклипове между нея и певеца от Maroon 5. „Никога не се извинявай, че си човек“, пише Адам в съобщение до Марика, която отговаря: „Хаха, не го направих. Определено обаче ще си взема малко почивка.” Адам отвръща: „Разсей се, като се чу**ш с мен! Той също така изпратил на Марика видео, в което каза: „Аз съм глупав“. Някои съобщения са от юли 2022 г., когато Адам отпразнува осмата си годишнина от сватбата с Бехати.


В друго съобщение от юли 2022 г. Адам казва на Марика: „Сега съм обсебен от теб“. Марика отговаря: „Пич, не си ли женен, хахахаха.“ Адам отговори, че е, но „малко е сложно“. Добавяйки: „Нещата стават трудни, но може да се измъкна.”

След разкритията на Съмнър и Марика, бившата инструкторка по йога на Адам, Алана Забел, която го е тренирала от 2007 до 2010 г., също го обвини в изпращане на флиртаджийски съобщения в Instagram. „Отдавна трябваше да го разоблича. Бях негова инструкторка по йога няколко години от 2007 до 2010 г. Той често казваше, че е казвал на приятелите си, че неговата инструкторка по йога има най-доброто дупе в града и е сладко“, написа Алана. „Един ден той ми изпрати съобщение с думите: „Искам да прекарам деня с теб гол“. Бях във ваната, но ревнивият ми бивш го видя и се ядоса. Уверих го, че съм сигурна, че е предназначено за тогавашната приятелка на Адам, Беки и е грешка."


Тя продължи: „Изпратих съобщение на Адам, за да попитам дали е така. Адам не отговори... и бившият ми стана жесток, счупи ми китката. Огромна промяна в живота ми, разрушителен момент и когато казах на Адам, той го пренебрегна, никога не се извини, премахна ме от предстоящото турне и ме изхвърли по време на един от най-опустошителните моменти в живота ми, всичко това се получи от неговото флиртаджийско съобщение.“

Междувременно още две жени излязоха с твърдения, че вокалистът им е изпращал предизвикателни послания:


В интервю за Cosmopolitan през 2009 г., три години преди да започне да се среща с Бехати, Адам признава, че е изневерявал в минали връзки, защото не вярва, че моногамията е в “неговия ген”. „Моногамията не е в нашия ген. Хората мамят. Изневерявал съм. И знаете ли какво? Няма нищо по-лошо от усещането да го правиш“, каза той тогава.



След TikTok видеота на Съмнър, Адам направи изявление пред TMZ, в което отрече да е имал „афера“ с нея, но пое „пълна отговорност“ за неподходящото си поведение. „Беше лоша преценка да говоря с всеки, различен от съпругата ми по такъв флиртаджийски начин. Не съм имал афера, но прекрачих границата в период от живота си, за който съжалявам“, гласи изявлението му. „Някои неща са неуместни. Обърнах внимание на това и предприех проактивни стъпки, за да поправя това със семейството си.” - казва още той.

Той продължава: „Жена ми и семейството ми са всичко, което ме интересува на този свят. Да бъда достатъчно наивен и глупав, за да рискувам единственото нещо, което наистина има значение за мен, беше най-голямата грешка, която можех да направя. Никога повече няма да го направя. Поемам пълна отговорност. Ще го преодолеем заедно.”