Полусестрата на световноизвестния супермодел Кейт Мос – Лоти, прикова вниманието на медиите върху себе си с признание за сексуалната си ориентация.

22-годишната блондинка, която уверено върви по стъпките на прочутата си кака, се самоопредели като пансексуална. „Аз съм пансексуална, така че нямам нищо против връзка с жена. Мнението ми се променя всеки ден и зависи от това с кого ще се срещна“, каза прохождащата в света на модата красавица в отговор на въпрос, зададен ѝ от един от 320 хилядните ѝ последователи в Инстаграм.

View post on Instagram
 


Това означава, че за нея не полът, а личността е определяща за това дали ще се влюби. Или с други думи сърцето на младата жена е открито както за мъже, така и за жени, стига да я впечатлят с определени качества и темперамент.

С това си признание Лоти се присъединява към дългия списък от известни имена от света на шоубизнеса, идентифицирали себе си с понятието „пансексуални“, сред които Кара Делевин, Майли Сайръс, Амбър Хърд, Бела Торн, Тес Холидей и др.

Припомняме, че изпълнителката на хита „Wrecking Ball“ - Майли, за първи път говори открито за своята сексуалност през 2015 г. „Аз съм пансексуална. Отворена съм за връзки и с двата пола“, сподели тогава ексцентричната певица.

Топмоделът Делевин също е сред звездните дами, които често говорят и дори демонстрират сексуалните си наклонности. „Винаги ще си остана отворена за връзки и с жени, и с мъже, мисля че съм „пансексуална“, каза тя преди година.

Що се отнася до Лоти, засега тя е известна предимно с връзките си с мъже, сред които Алекс Майтън от Made In Chelsea, и големия син на Дейвид и Виктория Бекъм – Бруклин.

View post on Instagram
 

Четете още: А вие пансексуални ли сте?