Сестрата на Марая Кери издаде ужасяваща тайна от детството

За никого не е тайна, че животът на Марая Кери невинаги е бил блестящ и изпълнен с лукс, какъвто е днес. Някога тя е била бедно момиче, с огромен талант, красив глас и смели мечти. Преминала е през трънливия път към славата, но по-важното е, че днес е една от най-големите попдиви на всички времена. Ето защо не можахме да подминем скандална новина, свързана с детството ѝ, която научихме днес.

Оказа се, че майката на Марая е упражнявала сексуално насилие върху сестра ѝ Алисън. Шокиращата история разкрива как родителката е карала сестрата на Марая да прави секс с непознати възрастни мъже, когато е била само на 10. Също така Алисън е била задължена да гледа как други деца са подложени на същото насилие по време на среднощни сатанински събирания, в които е участвала майка ѝ и които включвали дори жертвоприношения.

Алисън Кери обвинява Патриция (майка ѝ), че благодарение на тези ужасни преживявания в детството си, тя е останала травмирана за цял живот. И до днес страда от депресия и пост-травматичен стрес. Сестрата на Марая признава още, че през годините е работела и като проститутка, в следствие на което е заразена и с HIV.



Днес Алисън и звездната ѝ сестра не поддържат контакт, като причината за това не е известна. Сега тя обаче се е обърнала към съда и изисква парично обезщетение от майка им за всички психически вреди, нанесени в детствтото ѝ, които са я подтикнали към най-големите пороци в живота – наркотиците и проституцията.

Изглежда, че Марая не е имала лесно детство, но за разлика от сестра си, тя не е коментирала темата и дали майка ѝ е упражнявала същото насилие върху нея.



Четете още: Правилен ъгъл или фотошоп? Наталия Водянова показа безкрайно дълги крака