Красив пръстен на ръката на Лолита Османова – любимата на Григор Димитров, развълнува медийното пространство, предизвиквайки въпроса сгодени ли са наистина двамата влюбени.

„На ръката си тя има пръстен, който прилича на годежен“, отбелязва британският таблоид „Дейли мейл“, представяйки снимка на дъщерята на руския олигарх в енергийния бизнес Елдар Османов.


На кадрите жената, пленила сърцето на родната ни тенис ракета, е седнала в ложата на Гришо, облечена в небрежно спортен тоалет, със слънчеви очила и с козирка, допълва още изданието.

Припомняме, че Григор Димитров участва на Australian Open, но отпадна във втория кръг след загуба от Беноа Пер. Именно там беше любимата му рускиня, която събираше погледите на трибуните в Мелбърн и която даде пореден повод за новия слух за годеж.

View post on Instagram
 


На снимките, които „Дейли мейл“ публикува, ясно се вижда изящен пръстен със скъпоценен камък, а статията носи заглавието: „Гейм, сет, мачът на живота“, вдъхновено от популярното тенис предаване с водещ Матс Виландер – „Гейм, сет Матс“.

Мълвата за годеж не е нова. Пръстенът е същият, който красеше ръката на милиардерската наследничка и през май 2021 г. Тогава тя придружи своя любим Григор при визитата му в Хасково за 30-ия му рожден ден. Тогава Лолита и майката на Димитров седнаха на приказка на кортовете в родния му град, а камерите веднага показаха бижуто.

View post on Instagram
 

Четете още: Втората Меган Маркъл: Джорджина на Роналдо се отрече от бедните си роднини