Автор
Мария Николова

Шарлийн празнува сама рождения си ден, спомня си за едни по-хубави времена

Принцеса Шарлийн празнува 44-ия си рожден ден сама, а по повод на празника тя пусна умилителни кадри в Инстаграм. Кралската особа от Монако преминава през труден период – след редица здравословни проблеми в момента тя се лекува заради „емоционално и физическо“ изтощение и е разделена от близките си. Снимките, които публикува в профила си, са запечатали хубавите мигове, които е имала със семейството си през годините.

Това е пореден празник, който бившата плувкиня прекарва без мъжа си принц Албер и децата си. Заради здравословното си състояние тя вече пропусна рождения ден на двамата си близнаци Жак и Габриела, които станаха на 7 години, както и Коледа.

View post on Instagram
 

През ноември миналата година стана ясно, че принцеса Шарлийн едва не е загубила живота си след няколко сериозни операции, които претърпяла в Южна Африка. Една от най-красивите кралски особи видимо не е добре през последната година и е отслабнала драстично. Съпругът ѝ принц Албер не разкрива напълно какво ѝ е, като обяснява, че се лекува от емоционално и физическо изтощение. Наскоро той разкри обаче, че лечението ѝ ще продължи поне още няколко месеца. А ето и снимката на Шарлийн от октомври миналата година, която истински разтревожи феновете ѝ. От кадъра се вижда, че тя е много слаба и не прилича на себе си.

View post on Instagram