Шарън Стоун по бикини в двора: Умопомрачителна даже и на 62 (Снимки и видео)

Шарън Стоун е жена, която определено може да сложи в малкия си джоб всяка 20-годишна красавица, готова да се мери с нейния чар.


За пореден път едно от най-сексапилните момичета в Холивуд доказва, че времето за нея сякаш е спряло. Както и това, че на фигурата ѝ може да завиди всяка една, с десетилетия по-млада от нея, жена.

Преди ден актрисата сподели няколко снимки на профила си в Инстаграм, на които изглежда зашеметяващо по бански. На една от тях Шарън се наслаждава на слънчевите лъчи край басейна в двора си в компанията на един от домашните си любимци.

View post on Instagram
 


На друга пък неувяхващата съблазнителка е в изправена поза и шеговита маска на главата във формата на шлем. Това е и кадърът, който предизвика поредица възторжени коментари относно изваяното ѝ тяло.

View post on Instagram
 


Всъщност звездата никога не е криела начините, чрез които се грижи за добрата си форма. Един от тях е йогата, на която актрисата изключително много държи. Тя редовно споделя и любимите си асани с феновете си в Инстаграм. В допълнение към това, физическата дейност на Стоун включва танци, плуване, пилатес и езда.

"Не харесвам мазнините по тялото си. Обичам физическата активност и ми харесва, когато мога да работя върху тялото си", заявява актрисата в интервю преди Haute Living неотдавна.

По отношение на красотата си пък Стоун е категорична, че опънатата ѝ кожа на лицето се дължи само на качествена козметика и никаква пластика.

Как още се забавлява звездата от "Първичен инстинкт" край слънчевия басейн вижте във видеото:

View post on Instagram
 

Четете още: Шарън Стоун: Живея с едни и същи гърди цял живот