Шарън Стоун шокира с нови разтърсващи признания за живота си

Шарън Стоун шокира с нови разтърсващи детайли от живота си, за които никога досега не бе споделяла.

Преди броени дни холивудската звезда коментира интервю с танцьорката Пета Маргатройд, публикувано в списание People, и по-точно - разговора относно аборта ѝ. Пета загубила детето си, докато съпругът ѝ Максим Чмерковски бил в Украйна, за да се бори срещу руската инвазия.

View post on Instagram
 


„Ние, жените, нямаме форум, където свободно да говорим за тази загуба. Изгубих 9 деца заради спонтанни аборти“, пише Стоун, която е майка на три осиновени момчета – Куин, Лейърд и Роан. „Това не е леко преживяване както физически, така психически, но сме накарани да вярваме, че трябва да се справим с него сами и тайно, като носим чувство на провал“, допълва Шарън.

64-годишната актриса споделя своята надежда жените да получават повече състрадание и емпатия, от които се нуждаят толкова много в един такъв тежък за тях момент, какъвто е загубата на дете. „Женското здраве и благополучие, оставени на грижата на мъжката идеология, в най-добрия случай са потискани и към тях се отнасят с невежество“, смята звездата.

View post on Instagram
 


В интервюто си пред списание People Маргатройд говори за аборта, който е преживяла наскоро. Танцьорката разказва как е лежала в болничното легло с часове, след като 5-годишният ѝ син Шай е видял как я качват в линейката. Била припаднала на пода в стаята на момчето си, усещайки че не може да се движи, след което в полусъзнание успяла да повика Бърза помощ. Предният ден Пета била дала положителен тест за коронавирус.

„Нямах никаква сила. Не можех да отворя дори миялната машина. Не можех да отворя хладилника, за да нахраня Шей, да му направя един сандвич. Нещата станаха толкова зле, че дишането ми се затрудни. Беше много страшно“, казва танцьорката пред People.

View post on Instagram
 

В болницата Маргатройд се обажда на съпруга си, който е на хиляди километри от дома, биейки се за Украйна. Тя го поставя на високоговорител, след като лекарят влиза в стаята ѝ. „Просто знаех, че ще чуем лоши новини. Тогава докторът ми каза, че съм била бременна“, спомня си танцьорката за вечерта през октомври 2021 г.

Изпаднал в голяма радост, че любимата му е бременна, Максим Чмерковски започнал да празнува, пропускайки да чуе останалата част от изречението, в която лекарят казал на съпругата му, че тя вече е загубила бебето. Танцьорката признава, че фактът, че не е знаела за бременността, е направил възстановителния процес малко по-лек за нея.

„Не съм преминавала през щастливия етап, в който празнуваш бременността. Просто преминах през момента, в който осъзнавам, че съм загубила дете“, отбелязва тя, допълвайки, че в момента се опитва да забременее чрез инвитро и споделя видео от първия си цикъл на инжекции.

С видеото си Пета се надява чрез опита за изкуствено осеменяване да вдъхне повече спокойствие и кураж на всички жени по света, загубили бебето си при спонтанен аборт.

View post on Instagram
 

Четете още: Секси голфърка стана най-красивата жена