Шеф Манчев се радва на споделена любов с кандидат-сватята

Известният готвач и тв водещ на „Кошмари в кухнята“ Иван Манчев публикува в социалните мрежи пикантна снимка, на която е потънал в прегръдките на своята красива любима, писа Марица.

Всъщност връзката им бе разконспирирана още в средата на лятото, когато светските журналистите разпознаха мистериозната блондинка, с която кулинарят има вземане-даване. Още тогава стана ясно, че това е известната в столичния хайлайф бизнес дама – Ива Бека.

View post on Instagram
 

Интересен е фактът, че Ива е не само новата приятелка на Манчев, но и майка на гаджето на неговия син. Готвачът и атрактивната дама се засекли в баровския ски-курорт Куршевел, където попаднали в обща компания. Двамата намерили доста допирни точни, но истинското влюбване дошло едва след 3 месеца опознаване, когато открили, че са истински сродни души.

Шеф Манчев подходил с резерви към новата си връзка, защото в рамките на 2 години претърпя две скандални раздели. Първо се разведе с майката на двете си деца – Марина, която изостави, за да заживее с доста по-младата от него Цветомила, с която станаха родители на Александър. Два месеца по-късно обаче двамата взеха решение да сложат край на връзката си.

View post on Instagram
 

Причината, по думи на Манчев, била, че Цветомила искала да бъдат домошари, а той имал нужда от социален живот и купони, писа Марица. С Ива обаче Иван явно няма този проблем. И двамата обичат шумните партита и курорти. Все по-често шефът може да бъде видян в компанията на фолкпевицата Анелия, която е сред най-близките приятелки на Ива. Заради нея той дори се вля в Бялото братство и бе засечен да танцува паневритмия заедно с последователите на Петър Дънов на Рилските езера това лято, писа Ретро.