Автор
Весела Георгиева

Шеф Токев е на една ръка разстояние от свободата. Свободата обаче означава отговорност

Ден след жестоката катастрофа на бул. "Черни връх" става ясно, че след броени дни шеф Андре Токев може да е свободен човек. Известният готвач получи 10-месечна присъда, заради шофиране в нетрезво състояние.

Следващата седмица съдът ще разгледа молбата на готвача за предсрочно освобождаване, пише „България Днес“, позовавайки се на свои източници в Софийски градски съд.

Говори се, че вероятността молбата му за предсрочно освобождаване да бъде одобрена, е твърде голяма, пише "Марица". Токев вече е излежал повече от половината срок на наказанието. И е имал перфектно поведение.

View post on Instagram
 

Освен това, Софийският градски съд бил залят с молби от колеги, служители и почитатели на шефа, в които те настояват магистратите да освободят Андре.

"Токев е по-полезен навън, в обществото, отколкото зад решетките“, пише в повечето от писмата, изпратени до правната институция.

На предишното заседание на съда на готвача му бе отказано предсрочно излизане.

Ако сега съдът бъде по-благосклонен, Токев ще бъде свободен гражданин до края на месеца. Просто трябва да се изчака двуседмичния срок за обжалване от страна на прокуратурата.

View post on Instagram
 

Шеф Токев е страхотен професионалист и сме сигурни, че тези месеци, в които изтърпяваше наказанието си, са оказали голям ефект върху него. Защото свободата всъщност означава да бъдеш отговорен. Към себе си и другите. Отговорен като шофьор, като участник в движението, като част от това общество, опитващо се да подреди малката си къщичка с минимални загуби и щети.

Свободата е предпоставка за добър пример и спазване на правилата. Без значение дали си тв звезда, колко пари имаш в сметката си и каква кола караш.

Това искаме всички - правилата да се спазват и да важат за всеки един член на обществото ни. За да сме спокойни. И за да ни има.