Автор
Весела Георгиева

Шок! Джей Ло и Бен Афлек се разделят?

Дженифър Лопес и Бен Афлек накараха почитателите на любовните истории да вярват, че любовта винаги побеждава. След събирането си отново, случило се доста години след първата им връзка, Бен и Джен се превърнаха в една от любимите холивудски двойки на милиони по света.

Но ето че сега над връзката им надвисва черен облак. И раздялата им е неизбежна. Възможно е двамата да не се видят цели два месеца, твърди източник от обкръжението им.

Влюбените бяха неотлъчно един до друг в продължение на цели два месеца. Имаше много романтика, гушкане, целувки, дори на червения килим. Но животът продължава и понякога е доста жесток, когато става въпрос за работни ангажименти.


52-годишната поп дива и 49-годишният актьор и режисьор ще трябва да си кажат "довиждане", заради своята работа, пише OK Magazine. През есента двойката ще бъде погълната от работните си графици, които ще ги пратят в различни посоки.

Бен Афлек заминава за снимките на военната драма „Фантомна армия“ в Тексас, а Дженифър Лопес ще кацне в Канада, където ще участва в трилъра „Майка“. А феновете са сериозно притеснени дали любовта им ще издържи на разстоянието.

Двойката сега мечтае да прекара поне Коледа заедно, но вече има планове и за тези празници. „Дженифър винаги прекарва Коледа с децата. Тя много обича този празник и се опитва всеки път да го направи специален за тях“, обяснява източник за People.


„Бен също иска да прекарва време с децата си. Те все още не са решили как ще прекарат тази Коледа“, продължи източникът. Лопес има две деца от бившия си съпруг Марк Антъни, 13-годишни близнаци. Афлек е многодетен баща, има две дъщери и син от брака си с актрисата Дженифър Гарнър.

Влюбените вече запознаха децата си и е напълно възможно на Коледа всички да се съберат заедно, за да прекарат ваканцията, изпълнена с любов и топлина.