Шокиращият филм за Даяна, принцесата се питала: Ще ме убият ли?

Първият трейлър към филма "Спенсър" за живота на принцеса Даяна, вече е факт. Сюжетът проследява драматичната история на Лейди Ди и отразява тъмната страна на брака ѝ с принц Чарлз, както и фаталния му развой.

В главната роля е актрисата Кристен Стюарт, която от трейлъра виждаме, че се е превъплътила стряскащо добре в образа на принцесата на народа.

Във филма е проследено още как тя изпълняваше кралските си ангажименти приживе, какво се е случвало зад портите на замъка Уиндзор и как се е справяла, когато се е налагало да позира пред хилядите обективи, докато душата ѝ плаче.

Но един момент от сюжета ще накара всеки, запознат със съдбата на Даяна, да настръхне от ужас. Това е секундата, в която тя просто се обръща и спокойно задава въпроса: "Ще ме убият ли?"

Режисьор на лентата е Пабло Ларайн, а една от най-широкозастъпените теми в него е взимането на решението Даяна да се разведе с принц Чарлз, което преобръща целия ѝ живот.

Сюжетът не е базиран на напълно достоверни и доказани факти, но проследява внимателно събитията, случили се в кралското семейство около Коледа 1991 г.

Във филма се разказва и за недопустимо жестокото отношение на принц Чарлз към Даяна, който ѝ споделя, че тя вече има съперница за сърцето му. А в един хубав ден ѝ прошепва: "Две сте. Едната е истинската ми любов, другата е за пред камерите" и в следващия миг се отварят портите на замъка и пред Даяна светват безброй камери и фотоапарати. Тогава тя разбира, че не е обичана от съпруга си, а е просто онази, която показва пред света...

Четете още: Меган и Хари са в Ню Йорк - вижте уникални кадри от първата им официална визита!