Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Щастие в любовта очаква Овена. Лъвове, избягвайте конфронтации

Думите днес имат голямо значение. Всичко казано има вероятност за въплъщение в материалния свят, така че внимавайте какво изричате.

Овен – В частта, която е ваша отговорност, опитайте се да се реорганизирате и да положите допълнителни усилия, за да свършите всичко навреме и отговорно. Ще имате нови възможности да бъдете щастливи и любовният ви живот няма да ви разочарова.

Телец – Трябва да оставите миналото зад себе си и да приемете новите възможности, които животът ви предлага. Бягайте от напрежението. В любовната сфера отношенията с партньора стават по-стабилни, а вие сте видимо по-щастливи.

Близнаци – Въпреки че може да сте по-нервни и нетърпеливи да свършите всичко възможно най-бързо, няма причина за това, защото ще приключите всичко в планирания срок до края на деня. Ако сте във връзка, избягвайте конфликтите на всяка цена и бъдете отворени за компромиси.

Рак – Чакат ви много задължения. При очакваните повишени изисквания от страна на началниците е много вероятно да се натоварите и с допълнително ненужни. Възможно е да успеете, но със сигурност ще бъде по-трудно, така че се опитайте да мислите практично.



Лъв – Ще се чувствате много жизнени и позитивни и ще напредвате бързо в целите си, получавайки това, което искате. В любовта ще изпитвате нужда да изживеете непознати и рисковани моменти. Бягайте от конфронтациите.

Дева – Стъпка по стъпка, с внимателно и рационално боравене с всички налични ресурси и няма да има проблеми, когато става въпрос за изпълнение на най-важните задачи. Ако нещо не ви устройва, отсечете го в зародиш и продължете напред. На всяка крачка ще има предизвикателни възможности.

Везни – На работното място ще имате проблеми с концентрацията, най-вече заради оплакванията и хленченето на някои колеги, така че се опитайте да ги игнорирате. Без съществени сътресения и промени на любовния хоризонт през този ден. Това обаче не означава пълна пасивност от ваша страна.

Скорпион – Очаква ви динамичен ден на работното място и вероятно ще получите отговори на въпросите, които ви вълнуват. Оптимизмът ви ще бъде заразителен, така че не се колебайте да споделите положителната си енергия.

Стрелец – Ще трябва да се потрудите, ако искате да постигнете целите си, но ако овладеете нетърпението си, ще видите как събитията ще се развият по-благоприятно. Социалният ви живот ще ви помогне да забравите неприятностите.

Козирог – Денят е много добър да постигнете планираните неща и цели по напълно задоволителен начин, с няколко възможни корекции по пътя. Ще имате нужда обаче от много гъвкавост и тактика, ако искате да избегнете евентуални недоразумения с любим човек, което всъщност не е силната ви страна.

Водолей – На работното място способността ви да импровизирате ще ви помогне да преодолеете голяма пречка. Доброто настроение ще ви направи общителни, а това ще се отрази добре на отношенията ви с близки приятели.

Риби – Някои семейни въпроси може да ви тревожат, но ако се дистанцирате малко, ще намерите решение. Не позволявайте на песимизма да спечели битката и винаги се усмихвайте. Най-лесният начин да премахнете стреса, напрежението и нервността е чрез физическа активност.