Силна и красива: Джорджина заблестя на червения килим в уникална рокля след загубата на бебето си (снимки)

Цял свят стана свидетел на най-голямата трагедия в семейството на Кристиано Роналдо и любимата му Джорджина. Родителите, които преди месеци обявиха щастливата новина, че ще имат близнаци, момченце и момиченце, загубиха едно от бебета. Малко преди на бял свят да се появи дъщеря им, близнакът ѝ бе мъртвороден.

Нещастното събитие се случи в средата на април, а Кристиано и Джорджина признават, че единствената причина, заради която успяват да превъзмогнат огромната загуба е дъщеричката им, която за щастие се роди в добро здраве.

И макар любимата на Роналдо да е преминала през толкова тежко изпитание и раждане, тя вече е в отлична форма и показа невероятната си женска сила, като се появи абсолютно неотразима на червения килим по време на кинофестивала в Кан. За събитието Джорджина заложи на бляскава дълга рокля, която обаче бе плътно прилепнала по тялото ѝ, а щедрото деколте и дългата цепка, спускаща се от бедрата ѝ, напълно разкриваха сексапила ѝ. И определено можем да я поздравим за отличната ѝ визия и формата, в която е едва месец след раждането.

Появата на Джорджина на червения килим и бляскавият ѝ вид ни напомнят, че дори и след най-тежките моменти, животът продължава, при това с високо вдигната глава.

Четете още: Като Мери Попинз: Кейт Мидълтън ослепителна в ретро рокля на градинско парти под дъжда (Снимки)