Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Силни емоции в любовта за Везните!

Овен- Голяма е вероятността да ви се случи нещо приятно днес. Намерете си някакъв отдушник, включително активно общуване се препоръчва. Може да се отпуснете и в уединение. Физическият ви тонус няма да бъде много висок.

Телец- Добре прекараното време сред семейството - уютната домашна обстановка и вкусната храна, значително ще повишат духа ви. Направете нещо хубаво за някой от близките ви, дайте подарък, похвалете добрите страни на партньора си, така може и да забравят за вашите дребни провинения.

Близнаци- Околните ще забележат колко по-приказливи сте станали от обичайното и веднага някой от тях ще се опита да се възползва от тази ваша бъбривост. В душата ви ще се борят две желания и всяко ще ви тегли в различна посока.

Рак- Денят обещава успех в сферата на личния живот, но при условие, че няма да бъдете консервативни. Добре е активно да се включите в процеса на семейните задължения. Настроението ви ще е относително добро. Интимните отношения ще носят радост.

Лъв- Има тенденция към увеличаване на жизнената ви енергия, появяват ви се нови идеи, ставате лидери в своето обкръжение. Добри ще са отношенията в семейството. Има някой, който въздиша по вас, а вие дори не забелязвате.

Дева- Днес ще проявите сила и слабост едновременно, донякъде ще бъдете зависими от външните обстоятелства. Емоционалното състояние ще бъде променливо. След вълненията през деня, вечерта си дайте една хубава и заслужена почивка.

Везни- Днес ще бъдете прекалено сладкодумни и духовити. Може да се намери повод, който да ви вдъхнови. Появата на някой проблем ще е изпитание за вашата воля. В любовта ще изпитате силни и интензивни чувства.

Скорпион- Мнозина може да почувстват умора днес, затова е най-добре да отделите повече време за почивка и възстановяване на силите. Добре е да посетите сауна, масаж. Има вероятност за сексуални и романтични отношения за една нощ.

Стрелец- Енергията на деня ще добави повече ентусиазъм и страст към вашата природа. Леко и конструктивно ще общувате с околните. Ще сте в добро настроение и ще проявите необичайна подвижност в действията.

Козирог- Денят ви подтиква към спонтанност и предпазливост едновременно. Трябва да намерите вътрешният си баланс баланс. Може да се наложи да преминете към решителни действия и да покажете кой контролирате положението.

Водолей- Денят ви осигурява поле за всякакви действия, но с едно предупреждение – да бъдете по-внимателни. Отделете достатъчно внимание на любимия човек до себе си. Има възможност да се зародят и нови романтични отношения.

Риби- По-жизнерадостните от вас ще гледат на света през розови очила. Ще ви хрумнат свежи и интересни идеи. Останалите обаче, срещайки съпротивление в действията си, ще изпитат раздразнителност и желание за конфликти.