Синовете на Джон Ленън и Пол Маккартни подлудиха феновете си с обща снимка

Синовете на Джон Ленън и Пол Маккартни - Шон и Джеймс, подлудиха феновете си в Инстаграм. Наследниците на легендарните Бийтълс не само са наследили музикалния талант на бащите си, но са и много близки приятели.

На всичкото отгоре и двамата имат изумителна външна прилика с именитите си бащи.

Фотосът, който предизвика неистов възторг в мрежата и развълнува почитателите на ливърпулската четворка, бе качен в стори в социалната мрежа от Шон Оно Ленън. На кадъра той позира редом до сина на Пол - Джеймс.

Всъщност фотографията е направена по време на техни съвместни записи през 2018 г. Друг любопитен факт е, че и Шон, и Джеймс също вървят по стъпките на страхотните си татковци и към момента и двамата могат да се похвалят с по два издадени албума.

Шон Ленън е син на Джон от втората му съпруга Йоко Оно. Роден е през 1975 г. Освен по солови проекти Шон работи като музикант и продуцент с редица музикални банди.

View post on Instagram
 

Шон има и по-голям полубрат - Джулиан, който е плод на любовта между Джон Ленън и първата му съпруга - Синтия. Роденият през 1963 г. Джулиан днес е известен британски певец, фотограф и филантроп. Основател е на Фондация „Бяло перо“ и е прякото вдъхновение за създаването на три от най-знаковите песни на "Бийтълс": „Люси в небето с диаманти“, „Хей Джуд“ и „Лека нощ“.

View post on Instagram
 

Джеймс Маккартни пък винаги е бил дискретен относно знаменития си баща. Той е четвъртото дете на Пол и Линда Маккартни, и има три сестри - Хедър, Мери и Стела.

View post on Instagram
 

Четете още: Джордж Харисън - нежният бийтълс, чиято китара още звучи