Още едно ВИП семейство се разпада след 6 години съвместен живот, писа Марица. Сашо Кадиев е напуснал половинката си Таня, която е и майка на единствената му щерка Катерина, се говори из коридорите на Би Ти Ви.

Клюката раздели двамата млади още в началото на миналата година. Оказва се, че за известно време те все пак успели да скрепят отношенията си и то благодарение на майката на Сашо - известната актриса Катерина Евро. Говори се, че и Сашо, и Таня са имали авантюри с други хора. Той обаче постъпил по-радикално и си купил свой апартамент в кв. "Манастирски ливади“, където се нанесъл, писа още Марица. Жена му продължила да обитава семейната къща в село Кокаляне, която е собственост на майката на Кадиев – Катето Евро. Преди дни водещият на "Преди обед“ се похвали, че се справя с ергенския живот умело, като публикува снимка от новото си жилище, на която си вижда как добре чисти с прахосмукачка.

View post on Instagram
 

Миналия месец пък Таня е била на почивка на Френската Ривиера, но само с дъщеричката си. Досега не се е случвало Кадиев да не ги придружава на семейните екскурзии.

View post on Instagram
 

Катето Евро била съкрушена от решението на сина си и снаха си да се разделят, коментират техни близки. Опитвала се многократно да ги убеди да размислят, увещавала ги да останат заедно в името на детето, но и двамата били непреклонни. "Бях на възрастта на внучката си Кати, когато се разделих с баща си и никога не го видях повече... Всички деца заслужават да бъдат щастливи и с двамата си родители. Мислете за това, майки и бащи“, написа Евро към снимка на Сашо, на която той е със своята дъщеричка.

Но явно и двамата са преценили, че няма защо да се мъчат, когато нещата не вървят.