Автор
Woman.bg

Скандал! Устата пенсионира Галена, Преслава и Емилия

Концертът по случай рождения ден на телевизия „Планета“ е едно от най-очакваните и вълнуващи събития в света на попфолка. Почти винаги обаче грандиозното шоу е съпроводено не само от позитивни емоции, но и от доза интриги. Тази година не бе по-различно и веднага след концерта възникнаха коментари относно липсата на някои от големите звезди на компанията.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Четири легендарни певици отказаха да бъдат част от концерта и те са Галена, Емилия, Преслава и Джена. Водещият на събитието, рапърът Устата, дори си позволи да се пошегува с фолк дивите, като заяви: „Те са пели по концертите, когато са били млади“. Дали това е било неволно, или тази шега, която пенсионира Галена, Емилия, Преслава и Джена, е била част от сценария с цел да осмее певиците, не знаем. Според мнозина това е била умишлена нападка от страна на собственика на фирмата – инж. Митко Димитров, тъй като той не одобрил отсъствието на най-известните му певици.

View post on Instagram
 


Твърди се още, че четирите звезди на „Пайнер“ бойкотирали концерта, защото се чувствали засегнати от даването на поле за изява на по-младите и все още не толкова известни имена.

View post on Instagram
 

*И понеже Коледа наближава, а ние от Woman.bg вярваме в магията на този празник, тази година ще раздаваме подаръци. Много подаръци! Регистрирайте се Т У К и вижте какви изненади сме ви приготвили заедно с Лора и Стоян.