Скандалната сага между Джони Деп и Амбър Хърд влиза в сериал по Discovery

Семейната свада между Джони Деп и Амбър Хърд, съпътствана от поредица бурни скандали между двамата, завършили с още по-бурен развод, става сюжет на документален сериал по Discovery.

Телевизионният канал съобщи, че ще заснеме два епизода за отношенията между бившата холивудска двойка. Сцени и от последвалата съдебна битка между тях също намират място в продукцията, научаваме от Yahoo.



Историята ще бъде поднесена и от двете гледни точки. В първия епизод зрителите ще се запознаят със случилото се, разказано през погледа на звездата от "Карибски пирати". Вторият епизод ще ни запознае с драматичните сцени, разиграли се между двамата, от позицията и възприятията на Хърд.

Името на сериала ще бъде Jonny vs Amber ("Джон и Амбър").

В продукцията ще бъдат включени мненията на адвокатите на двамата, както и аудиозаписи от обаждания и разговори помежду им. Идеята на продуцентите на филма е да покажат брака и развода на звездите в нова светлина, както и отново да напомнят и насочат вниманието на аудиторията върху превенцията срещу домашно насилие.

През 2016 г. Хърд обвини Джони Деп, че я е подлагал на домашно насилие по време на брака им. Актьорът отрече обвиненията, но се споразумя с Хърд да ѝ плати 7 млн. долара, за да не се стига до съд. От своя страна актрисата обеща, че ще дари цялата сума за благотворителност. Адвокатите на Джони Деп представиха пред съда доказателства, че Хърд е дарила съвсем малка част от парите.

След раздялата на двамата Хърд се сдоби с дъщеря от сурогатна майка. 35-годишната актриса кръсти момиченцето си Уна Пейдж Хърд.

В началото на ноември делото между Джони Деп и Амбър Хърд, в което той обвинява актрисата във фалшификация на снимките, показващи как Деп я е удрял, бе отново внесено в съда, а развоят от него се оказа в полза на Деп. Благодарение на достъпа до телефона на Амбър Хърд, който Деп и неговите адвокати бяха получили, се доказа, че актрисата е фалшифицирала въпросните кадри.

Четете още: Джони Деп на път да докаже, че Амбър Хърд лъже. Делото се развива, но в чия полза?