Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, април ви носи вдъхновение и нова любов

Скъпи Скорпиони, сезонът на Овен ви носи невероятно вдъхновяваща и творческа енергия, която със сигурност ще ви изненада с нови възможности и идеи. Ако имате нужда от промяна, сега е моментът. Обърнете внимание на нови вдъхновения и възможности.

Положителното този месец е, че Марс премина в знак Рак и сега е в много благоприятен тригон, който ще донесе още повече сили, поради което сега можете да се захванете и с много трудни проекти! Сатурн премина в Риби. Сега могат да се открият много добри възможности и да повлияят положително на живота ви.

Препоръчително е да се съсредоточите в работата, тъй като именно тук могат да възникнат проблеми. Коригирайте незабавно всички грешки, предотвратявайки тяхното развитие и вливането им в по-сериозни проблеми. Може да има неща, които ви харесват в работата, и може да има неща, които ви е трудно да правите. Има колеги, на които можете да разчитате, има и такива, които са ви врагове.

Обърнете внимание на децата, тийнейджърите. Може да имат нужда от вашата подкрепа. Ако сте родител, детето ви може да бъде във фокуса на вниманието ви през този месец, което може да затрудни живота ви. Но също така е възможно да възникне здравословен проблем, който временно да ви извади от работата или бизнеса. Избягвайте големите и безполезни разходи, пестете пари.

Този месец ще привличате вниманието и ще създадете нови приятелства. Ще се сблъскате и с нови предизвикателства, но ще успеете да ги преодолеете благодарение на силната си воля и самочувствие. Представителите на творческите професии ще почувстват прилив на сили и ентусиазъм, ще работят усилено и продуктивно.

През април ще получите добри възможности в сферата на любовта и връзките. Ако вече имате връзка, трябва да обърнете повече внимание на партньора си и да заздравите отношенията. Ако сте свободни, бъдете отворени към нови възможности и запознанства. Бъдете уверени в себе си и ако трябва, поемете вие инициативата.

Четете още: Скъпи Везни, през април ще тръгнете по нов път