Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, днес ще се зароди неочаквана любов

Енергийно силен ден. Трябва да се научите как да управлявате тази енергия, в противен случай може да стане разрушителна.

Овен – Луната ви предлага по-голяма стабилност в контекст на много трудности. Днес също може да се появят някои проблеми, които да изплуват на повърхността по семейни въпроси, но тригонът на Луната със Слънцето може да ви помогне да намерите решения.

Телец – Всяка несигурност бързо се изпарява като утринна роса, така че смело и бодро се задействайте! Добър ден, ако искате да обсъдите финансови въпроси, споразумения и дискусии, най-подходящи са сутрешните часове.

Близнаци – Днес ще преливате от жизненост под щедрата, положителна енергия на Слънцето. Използвате възможно най-продуктивно - в полза на себе си и на другите. Отлично ще се справите с поставените задачи, освен това ще можете да помогнете със съвет или дело на нуждаещите се.



Рак – Умът ви днес работи с добра преценка и находчивост. Въпреки че сте по-взискателни, ден като днешния е по-стабилен и по-ефективен за вас. Следобед организирайте да прекарате няколко часа далеч от дома, като смените обстановката и правите неща, които ще ви доставят радост.

Лъв – Сега по-лесно можете да намерите поддръжници и съюзници или да вдъхновите другите с вашите идеи и мнения и да ви подкрепят. Ако трябва да направите презентация, да обсъдите нова идея, не отлагайте. Днес е по-вероятно да има положително развитие.

Дева – Успехът ви днес зависи изцяло от цялостното настроение и вътрешна нагласа. Без съмнения, самосъжаление или тъжни размисли! Звездите ви съветват да се концентрирате върху целта и да вървите напред.

Везни – Положителната енергия на този ден ще бъде толкова силна, че никакви неприятности не биха посмели да изскочат от дупките си. Може да се заемете се с по-трудните задачи и да се справите, дори ако планът ви е да победите злия дракон.

Скорпион – Вашият практичен подход е този, който ще ви даде резултата, който искате, дори и да се изморите малко повече. При някои от вас може да има развитие на любовна история, която вероятно се случва на работното място.



Стрелец – Днес е благоприятно време, ако искате да приключите работа по висящи въпроси. Не отлагайте за следващите няколко дни, когато започне влиянието на Пълнолунието, защото ще сте по-стресирани и може да не ви се получи, както искате.

Козирог – Ако искате да се осъществи някакво желание или намерение, тогава всичко, което е необходимо, е да започнете да правите нещо по въпроса, като оставите настрана всички съмнения. Ключът към успеха е решителност и издръжливост.

Водолей – Ако желаете вашето мнение или идея да бъдат чути и взети под внимание на работното място, денят е подходящ да го обсъдите с когото трябва. Осъзнавайки някаква истина, вие ще се стремите да внесете промяна.

Риби – Тригонът на Луната със Слънцето в сутрешните часове придава по-положително измерение на вашите контакти и носи добро настроение. Можете да управлявате по-добре професионалните, финансови и лични въпроси.