Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, днес ще сте неустоими за околните!

Овен – Планетарните влияния създават спокойна атмосфера, която ще повлияе положително на връзките от всякакъв вид: романтични, семейни, делови и приятелски. Добавите топлина в любовта и семейството, подобрете взаимното разбирателство с децата, постигнете хармония с близките си.

Телец – Очаква се активен ден и разбира се ще има много задачи, които трябва да бъдат решени. Ако смятате, че времето не е достатъчно, съставете списък по приоритети. Денят е подходящ за интелектуална работа, преговори, учене, срещи и кратки пътувания.

Близнаци –Денят може да донесе неочаквани шансове. Може дори да не повярвате, че всичко върви толкова добре. Не пропускайте тези възможности и ако сте ги открили, не бива да се колебаете и да отлагате.

Рак – Днес ще имате удоволствието да прекарате време с близките си, укрепвайки връзката си със семейството и роднините си, но това не означава, че трябва да забравяте и своите интереси. Би било хубаво да отидете на фитнес, масаж или да посетите салон за красота. Това ще повиши самочувствието ви.

Лъв – Днес е ден, в който ще имате нужда от лично пространство. Трябва да разрешите някаква ситуация, за да възстановите вътрешния си мир. Що се отнася до финансите, звездите ви съветват да бъдете умерени в разходите.

Дева – Възможно е да възникнат някои пречки, но не им обръщайте особено внимание. Имате склонност да сте малко по-остри в общуването с другите, така че недоразумения с някого от вашата среда са напълно възможни. За да избегнете неприятна ситуация, трябва да сте по-внимателни към мнението на хората около вас.

Везни – Вие сте недоверчиви към хората, по-конкретно към някои, което може да усложни деня. Опитайте се да не бъдете твърде подозрителни, най-вероятно страховете ви са напразни. Денят не е подходящ, за да го прекарате сами. Общувайте активно.

Скорпион – Луната ви дава привлекателност и чар, а позитивното и оптимистично отношение привлича хората към вас. Не е изключено да имате романтичната среща, където ще прекарате приятни мигове. Това е добро време за творчески хора, художници, музиканти.

Стрелец – Денят обещава да бъде спокоен, практическата дейност ще бъде ваш приоритет. Възможно е да поемете повече отговорности. Непременно намерете време, което да посветите на вашето семейство, близките си, особено на децата.

Козирог – В този ден вие сте по-привлечени от духовни и философски въпроси, отколкото от практическите аспекти на битието, поради което можете да бъдете разсеяни. Звездите ви съветват да внимавате да не загубите нещо от личните си вещи.

Водолей – Някои трудности в личните взаимоотношения не са изключени, затова е по-добре да се даде приоритет на практическите въпроси, отколкото на емоционалния контакт. Прекарайте вечерта в спокойна атмосфера, за да се отпуснете и освободите от напрежението.

Риби – В любовта ще искате да изясните някои важни въпроси. Може би заедно с любимия човек, ще стигнете до заключението, че трябва да промените нещо във връзката си. Звездите ви напомнят, че всички промени трябва да бъдат положителни и добре обмислени.