Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, късметът е с вас! Водолеи, време е за промяна

Близнаци, трябва да се съсредоточите върху настоящето. Деви, сложете ред в живота си.

Овен – Хората ще придобият повече доверие във вас, а вие ще придобиете повече самочувствие. Намирате се в добра физическа форма, наслаждавате се на живота и се включвате в някои приключенски дейности.

Телец – Няма да имате много мотивация в професионалната област. Намерете начин да си я върнете. Прекалено се притеснявате и това не ви се отразява добре. Погрижете се за интересите си. В полето на любовта един разговор е достатъчен, за да се объркат нещата.

Близнаци – Време е да спрете, да преразгледате и да решите какви са вашите приоритети, преди да продължите. Съсредоточете се върху настоящето, насладете се на това, което имате, и бъдете нащрек, защото животът може да ви изненада с нещо прекрасно.


Рак – Не губете време да се колебаете, правете това, което смятате за най-добро, бъдете независими и не чакайте никого. Разумният подход ще ви помогне да решите професионален проблем, а в любовта е време да поставите чувствата си на масата.

Лъв – В днешният ден ще се радвате на нужната енергия и жизненост, за да разрешите висящите проблеми, а хората около вас ще са готови да ви помогнат и да ви изслушат, когато имате нужда от това.

Дева – Ще бъдете в добро настроение, въпреки напрежението, което може да ви заобикаля. Необходимо е да поставите малко ред в живота си, особено във взаимоотношенията си, въпреки че може би няма да е лесно да го постигнете.

Везни – Време е да покажете зъбите си и че и вие можете да хапете и да не оставяте никой да ви тъпче. Бъдете строги, но все пак умерени, дръжте се с достойнство. В любовта гледайте откъм светлата страна на нещата.


Скорпион – Късметът ще ви придружава във всичко, което правите днес, дори можете да видите някое свое желание изпълнено. Ще се развълнувате и ще вложите всичките си усилия в защита на нещо, което считате за много справедливо.

Стрелец – Предизвикателствата, които денят ви представя, ще бъдат много положителни за вас, тъй като те ще отворят врати за вас, които преди това са били затворени. Ще можете да изчистите недоразуменията, които ще възстановят спокойствието ви.

Козирог – Вие сте човек, който сдържа чувствата си в себе си, но трябва да изживеете това, което чувствате без ограничения, изразявайки емоциите си по всяко време. Не позволявайте нищо да ви спре и ще се радвате повече на живота.


Водолей – Придържайте се към своите планове и не позволявайте на ентусиазма и мотивацията да ви оставят. Пестете енергията си и не я прахосвайте напразно. Създайте стратегия в професионалната област. В любовта за вас ще се отворят нови хоризонти. Време е за промяна.

Риби – Чувството за хумор е вашето основно ръководство през целия ден и само така ще преодолеете трудните моменти. В областта на любовта ще бъдете по-уязвими, така че не си позволявайте да се забърквате в нещо, което ще навреди на чувствата ви.