Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, октомври ви носи промяна

Скъпи Скорпиони, началото на октомври ще бъде интензивно за професионалните ви дела, което ще доведе до малко напрежение и трудности. През месеца е препоръчително да се съсредоточите върху задачите и проектите, които вече сте започнали и да се въздържате от новите. Имате визия, че можете да разрешите всичко сами и че всеки, който контактува с вас, няма достатъчно знания и опит, но не би било лошо да оставите малко от работата и на другите. Някои хора за вашата работа ще ви предложат ценна помощ и вие ще предприемете по-стабилни стъпки към установяване на вашата позиция.


Най-големите трудности ще възникнат в началото на месеца, което ще доведе до някои забавяния и раздразнения. Не позволявайте това да ви разочарова, защото нещата скоро ще се разрешат и ще можете да продължите напред. Ще направите правилните ходове. След средата на месеца условията ще бъдат великолепни и ще намерите подходящата почва за вашите планове да се развият. Ще намерите радост в ситуации, от които не сте очаквали нищо. Ще се справите ефективно със задълженията си.


Слънцето ще пътува през вашия 12-ти дом до 22 октомври, намалявайки енергията ви. През месеца можете да очаквате спад на имунитета. Ще бъдете податливи на вирусни инфекции.

Трябва да бъдете честни със себе си и другите сега и да се изправите пред голата истина във всичките си отношения. Започва времето на промяна, интензивност и лична трансформация. Ако сте женени или имате връзка, нещата ще се стабилизират в началото на месеца, но до края му отново ще се усложнят. Ще има известна ревност и кавги, които обаче ще доведат после до красиви интимни моменти с партньора ви. Страстта също ще присъства, но в по-малки дози, за да поддържа интереса към връзката.


Емоционалните отношения ще са много важни за вас през този период и вие ще се чувствате добре у дома и ще направите всичко, за да поддържате атмосферата спокойна и усмихната и ще успеете в това. Връзката ви ще бъде съживена, така че се наслаждавайте. Ако сте необвързани, вие също сте на път да имате някакво разнообразие в живота си. Много Скорпиони ще се опитат да подновят отношенията си с бившия си партньор.