Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, отдайте се на любовта. Нови възможности за Стрелеца

Ден на пълнолунието. По това време хората са във физически подем, но с емоционална затормозеност. Най-чувствителните натури започват да изпитват тревога, безпокойство и дискомфорт. Не вземайте сериозни решения.

Овен – Отношенията трябва непрекъснато да се променят и трансформират, за да останат свежи и живи. Възможността да видите сегашната си връзка в нова светлина ще ви дойде чрез задушевна дискусия. Опитайте се да намерите средната точка. Ще бъдете по-щастливи, когато не скачате от една крайност в друга.

Телец – Днес ще бъдете по-решителни от всякога, но ще са поставени на изпитание вашата упоритост и постоянство. Даването на свобода на вашите желания може да ви постави в особено неудобна ситуация, така че проявете сдържаност.

Близнаци – Днешният ден ще бъде особено щедър на възможности. Не се колебайте да се възползвате напълно от този благоприятен климат, за да натрупате малки успехи. Трябва да управлявате по-добре бюджета си и да избягвате излишните покупки.

Рак – Днес Раците са беззащитни пред чара и сексуалния магнетизъм на партньора си. Някои от вас могат да станат не само жертва на неговата/нейната привлекателност, но и обект на завоалирани манипулации или психологически натиск, като понякога ще се чувстват като заек пред боа. Важно е да не губите себе си.

Лъв – Може да бъдете силно повлияни от Уран, който се появява в центъра на вашето небе. Ако сте в любовна афера, която в момента изпитва известна турбуленция и сте на път да вземете добри решения, за да вдъхнете нов живот на връзката си, всичките ви надежди може да рухнат.

Дева – Венера е на ваша страна и ви позволява да подходите към този ден с пламенност в полето на чувствата. Под нейното влияние бихте могли да се покажете в съвсем нова светлина пред партньора си и това да го/я очарова.

Везни – Трябва да държите страховете и несигурността настрана, за да можете да изпълните мечтите си. В работната среда бъдете внимателни, защото може да има завист. От финансова страна нещата трябва да са относително спокойни, но все пак отделете време, за да направите равносметка на ситуацията си.

Скорпион – Днес звездите ви съветват да не се страхувате да бъдете сантиментални в любовта: като разкриете своите тайни чувства или привързаности, ще станете по-привлекателни, сладки и „разбираеми“ за любимия човек. Психичната и еротична интимност могат успешно да бъдат допълнени от общи гастрономически вкусове.

Стрелец – Ден на размисъл и правилни заключения. Ще обърнете внимание на това, което не сте забелязали преди, ще видите нови възможности. Внимателното планиране във всяка област подпомага по-нататъшната ви работа. Може да имате чувството, че сте на точното място в точното време.

Козирог – Вероятно ще се почувствате изпълнени с чувство на умора, което ще е трудно да ви напусне през целия ден. Влиянието на Марс, на който предстои да напусне 12-я ви дом, ви приканва към отлагане и мързел. Може да ви е трудно да съберете необходимата енергия, за да постигнете това, което сте планирали за деня.

Водолей – Токсична връзка на работното място ви подкопава самочувствието и ви прави леко агресивни. Бъдете внимателни, защото хората около вас започват да губят търпение. Оправете нещата и се опитайте да разрешите конфликта с вашия колега / началник.

Риби – Днес ще трябва да се борите срещу много форми на излишък, от преяждане до неистови пориви да купите половината от магазина. Също така избягвайте споровете, защото те могат да ви доведат до състояние на раздразнителност и гняв, с което не сте свикнали. И ако околните ви съветват да намалите темпото, доверете им се.