Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, през декември ще се радвате на хармония в любовта

Скъпи Скорпиони, въпреки че декември започва с новооткрита вътрешна яснота, външният свят изглежда малко объркан: може да се почувствате претоварени от всички ангажименти, които сте поели, или да имате чувството, че не разбирате какви са истинските приоритети.

Първата десетдневка на месеца ще бъде натоварена за повечето представители на този знак. Най-трудно ще бъде за тези, които са свикнали да планират всичко предварително.

Ситуацията ще се промени и ще трябва бързо да вземате важни решения. Втората половина на месеца ситуацията ще се стабилизира.

През декември Скорпионите ще имат какво да мислят и да преосмислят. Звездите ви дават възможност да погледнете отново познатите неща и да преоцените житейските си приоритети. Това може да доведе до почти пълна промяна в комуникационния кръг.

Някои Скорпиони ще се замислят за смяна на работата. Ще имате интересни предложения, но нещата няма да вървят толкова лесно. Вземайте решения внимателно, за да не съжалявате по-късно. Не се фокусирайте много върху бъдещето – помислете по-добре какво можете да направите тук и сега.

Хората, които са семейни или са във връзка, са в нестабилен период, когато лесно могат да възникнат големи конфликти. В началото на месеца силно ще се съмнявате във верността на партньора си. Собственическото ви отношение може да навреди на отношенията ви. Честният разговор може да ви помогне да разрешите много съмнения, които имате относно половинката си.

На любовния фронт свободните представители на знака ги очаква пълна хармония. През декември ще успеете да завладеете човека, когото харесвате, а приятните запознанства могат да се превърнат в бурни чувства и нежни романтични отношения. Не стойте вкъщи; излизайте и дръжте очите си добре отворени.