Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, през юли ще успеете да пречистите мислите си

Скъпи Скорпиони, юли ще бъде богат на различни събития. Потокът от ежедневни дела сякаш ще се носи с мимолетна скорост.

Месецът ще премине под знака на пречистването на мислите, планетарната енергия на любовта, господството на ума над стихията на чувствата. Когато Слънцето преминава през Рак, вие ще бъдете по-отворени към възможностите, които ще ви бъдат представени.

Вие сте един от знаците, които ако искате нещо, непременно го постигате, без да настъпвате никого, а със собствени усилия. Астроскопът ви препоръчва да изоставите абсолютно всички фантастични планове и да си поставите само постижими цели. В момента позицията на звездите може да ви насърчи да предприемете не добре обмислени стъпки. Липсата на информация или грешна такава, може да ви подтикне да вземете неправилно решение.

Не позволявайте на вътрешното емоционално състояние и напрежение да се превърне в конфронтация с външния свят. Ако започнете да прехвърляте собствената си негативност върху околните, лесно ще си създадете врагове. Внимавайте да не се забърквате в скандали или да влизате във всякакви противоречия.

Посветете време на децата, не пестете от родителските си задължения! Смяната на обстановката и освобождаването от скучното ежедневие ще повлияят положително на живота ви.

Добре е да анализирате миналото и да се опитате да коригирате грешките, които сте направили с партньора си. Не забравяйте, че спокоен разговор води до компромис, спорът не ви е от полза.

Точният момент е да докажете на партньора си, че сте негова опора. В любовните отношения е желателно да демонстрирате по-голямо постоянство, а в сърдечните въпроси всяка инициативата е добре дошла! Приятелствата могат да се превърнат в нещо повече. Необвързаните, сега не ви е интересно да влизате във връзка, но с желание ще флиртувате и ще се забавлявате като излизате.