Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скорпиони, юни ще ви донесе пълна трансформация

Скъпи Скорпиони, юни е страхотно време да инвестирате в себепознание, да наблюдавате най-дълбоките си емоции, да обмислите най-съкровените си желания, за да ги направите по-ясни, особено за вас. През целия юни Марс ще пребивава във вашия 6 дом на работата, така че може да бъдете повече натоварени със задачи. Преодоляването на предизвикателствата ще е вашето най-голямо удоволствие и ще се почувствате победители.

Месецът носи няколко събития в ежедневието на работата ви и ще трябва да имате силата и издръжливостта, за да изглеждате достойни за очакванията, които вашите началници имат към вас. В същото време се откриват възможности, които ви тласкат да се ангажирате и да вдъхнете живот на вашите лични планове и да влезете в траекторията на нови развития в професионалния си живот чрез ново сътрудничество.

През юни ще станете малко по-взискателни към себе си и другите. Ще се стремите към съвършенство в буквално всичко. Промените могат да повлияят на различни области от живота. Това е месец на трансформация.

Обърнете повече внимание на здравето. Не пренебрегвайте макар и най-дребните признаци. Тъй като Слънцето преминава през вашият 8-ми дом, трябва да внимавате с остри предмети, възможни са наранявания. Възползвайте се от възможността да тренирате, да стимулирате мускулите си и да подобрите жизнения си тонус. Добре е да излизате често и да присъствате на социални събития – броят на контактите ви ще се увеличи.

Вашият любовен живот може да го почувствате като вълнуващо каране на влакче в увеселителен парк в един момент и непосилно бреме в следващия. Планетата на любовта Венера транзитира през вашия партньорски сектор и ще премине от вълнуващ съвпад с Уран на 11 юни до смазващ квадрат срещу Сатурн на 19 юни. Вашият партньор може да направи внезапен ход, който да ви изненада. За съжаление, настоящите домашни отговорности може да се превърнат в тежест и за двама ви. Не бързайте да се отчайвате, това е временно, така че просто се дръжте!