Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Деви, през февруари се гответе за романтика

Скъпи Деви, перспективите за кариера са особено ярки през този месец. Новолунието на 1 февруари се случва във вашия работен и здравен сектор. Това може да ви помогне да намерите нова работа, ако искате да промените старата, възможно е да получите дори предложение. Не е изключено и повишение.

Марс ви прави много по-самоуверени през февруари, имате добър усет какво можете и какво не. Венера е тази, която ви кара да се чувствате добре със себе си. Чувствате, че можете да постигнете повече с мир и спокойствие. Освен това балансът между работа и свободно време обикновено е правилен, което също допринася за доброто ви настроение.

През февруари е необходимо да се грижите по-добре за краката си. От 18-ти властва енергията на Риби. Това време е идеално за краката за билкова вана и масажи. Масажът на рефлексната зона на краката също стимулира вътрешните органи, което може да облекчи дискомфорта и да постигнете страхотна релаксация.

Вашият духовен живот е повлиян положително. Предстои ви да преразгледате социалния си живот и е вероятно да направите промени или да приемете нови, революционни идеи. Понякога обаче ще се обръщате към семейството и близките си за подкрепа. Ще трябва да се справите с въпроси, с които те не са съгласни.

Вашият основен фокус през месеца вероятно са партньорството и любовта. Любовта витае във въздуха, сега повече от всякога, ако сте във връзка. Романтиката надделява и балансира всички минали рани или чувства.

Вие и вашият партньор ще изживеете няколко красиви, страстни моменти. Ако имате проблеми, няма защо да се притеснявате; ще успеете да ги решите по възможно най-добрия начин. Необвързаните могат да очакват романтична среща в края на месеца. Любовта ще ви намери, когато най-малко го очаквате – може би дори по време на пътуване или работа.