Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Овни, ноември ви носи успех, приятелства и разтърсваща нова любов

Скъпи Овни, предстои ви един значително интересен месец. Ноември благоприятства новите планове и проекти. Всичко, което планирате сега, лесно ще бъде изпълнено и ще почувствате допълнително удовлетворение.

Продължете със същото темпо. Юпитер, даряващ експанзия и чудеса, е във вашия сектор на приятелството, остава там до 29 декември. Ще привлечете нови приятели и контакти в живота си, които ще отворят вратата за нови надежди и мечти.

Ще имате доста зает социален живот и вероятно ще постигнете някои големи лични успехи, както и по-голям просперитет за вашата професия. Не забравяйте да използвате този благоприятен период, за да растете във всички посоки и да сте в крак с времето.

Трудната природа на Сатурн може да донесе някои житейски уроци във всички тези области, докато Юпитер ще направи всичко възможно да го компенсира. Сатурн обаче ще ви даде издръжливостта, от която се нуждаете, за да успеете да завършите проектите си. Ще бъдете особено заети на работа, вероятно ще поемете повече проекти или ще сте насърчени да търсите по-добра работа.

Преди всичко използвайте предстоящото време, за да намерите перфектния баланс между работата и личния живот. Много планети се събуждат: Плутон, Сатурн, Юпитер и Меркурий. Това означава, че отсега нататък ще имате много повече възможности във ваша полза да създадете мечтания си живот.

Този месец трябва да се обърнете към самоанализ, за да разберете чувствата си. Вие сте от онези хора, които се движат бързо и динамично към определена посока, но дори понякога може да се наложи да забавите ритъма и да отделите време да си зададете някои важни въпроси. Пригответе се да преразгледате най-важните си отношения.

Мнозина са готови да правят дългосрочни планове с бизнес или любовен партньор. Венера носи копнежа за нежна любов в живота ви. Ако сте свободни, възможно е да срещнете сродната си душа, голямата любов, която ви разбира без думи.

Четете още: Каква тайна крие последната цифра от годината ви на раждане