Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Овни, юни ви носи вълнуващи промени и нова любов

Скъпи Овни, с Юпитер във вашия знак имате всички причини да очаквате с нетърпение този месец. Планетният гигант ще стимулира вашите енергии и ще поддържа мотивите ви.

Ще постигнете много успех в това, което правите, фокусирайте се върху най-важното. Нищо не ви спира, всичко става възможно. Ако искате да управлявате съдбата си по различен начин, вече имате всички ключове, за да повлияете на маршрута си. Въпреки това, един съвет: Не допускайте да бързате, не е нужно да правите по две стъпки наведнъж.

Подарявайте си малко почивка от време на време, за да се съсредоточите единствено върху спасението на душата си, което ще ви се отрази добре!

Очакват се промени в професионалния живот при някои от вас. Ще имате възможността да изясните нещата и да подобрите статуса си. Трябва да играете по правилата, за да сте в безопасност. Ще имате шанс да постигнете мечтите и целите си, дори ако това означава смели стъпки и промяна на работната среда.

Този месец е идеален за преследване на вашите цели. Всичко, което трябва да направите, е да съставите план за действие и да се придържате към него. Имате вътрешната сила да следвате своя собствен път и да преодолеете всяко препятствие, което го блокира.

След средата на месеца темпото се забавя и вие ставате по-реалистични и практични, като се фокусирате върху финансовия си растеж. Не се страхувайте от промяната; знаете, че без нея няма еволюция.

В любовен план Сатурн ви дава необходимото самочувствие, а Венера - малкото щастие в любовта. Приоритет сега трябва да ви бъде да обичате сами себе си. Защото само когато отново сте в хармония със себе си, ще сте готови за нова любов. И можете да направите това през юни.

Четете още: Меркурий секстил Юпитер: Чудесно време за пътуване и срещи