Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Раци, февруари ви носи успех

Скъпи Раци, февруари ще ви донесе смесени чувства и понякога липса на баланс, особено що се отнася до настроението ви. Ще бъдете изпълнени с динамизъм и увереност и всичко ще изглежда възможно. Лесно се придвижвате към целта си и е дошло времето да материализирате плановете си. Вече можете да задвижите нещата и да предприемете стъпки към успеха.

Способността ви да общувате и да впечатлявате другите е вашето умение номер едно. Към края на месеца ще можете да уреждате всякакви правни, финансови или имуществени въпроси.

Можете да постигнете много с Марс през февруари. Винаги ще успеете да намерите точните думи, с които да убедите своя колега. Изпълнявате плановете си енергично и усилията ви ще са възнаградени. Можете да сте сигурни, че ще получите признание и похвала. Този месец обаче ще покажете лошо управление във вашите финанси. Ще трябва да управлявате някои неочаквани разходи по интелигентен начин.

Марс е вашият двигател на здравето. Ако времето ви съдейства, тогава излезте сред природата, правете разходки на чист въздух. Това стимулира кръвообращението и укрепва тялото, ума и душата. Разбира се, това е най-забавно да се прави с любим човек. Енергията на Водолея цари и през февруари, така че контрастните душове са идеални за укрепване на вените на краката ви.

Любовният ви живот ще се отрази положително. Ще имате шанса да подобрите отношенията си, да се почувствате по-добре и да разведрите настроението. Още в началото на месеца можете да очаквате изненада в любовта. Любовната планета Венера разпалва отново страстта. Там, където връзките са стабилни, вие и вашият партньор ще сте като току-що влюбени.

За необвързаните също не би трябвало да е трудно да установят нови контакти. Флиртът и забавлението определено не са за пренебрегване. Вселената ще има впечатляващ, положителен ефект върху личния ви живот. Всичко, което трябва да направите, е да повярвате и да оставите чара си да привлече точния човек.