Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Везни, октомври ви носи успех в работата и щастие у дома

Скъпи Везни, октомври ще бъде балансиран за вас. Това е вашият месец. Честито! Слънцето, което се намира до 23-ти във вашия знак, помага за повишаване на самочувствието, а Венера ще добави още повече чар и изтънченост към личността ви. Подгответе се и вие - актуализирайте гардероба си, сменете прическата. Демонстрирайте ерудиция.

Интересът ви ще се съсредоточи върху работата и дома ви, както и върху вашите вътрешни търсения. Ако искате резултатът да бъде положителен, ще трябва да решите няколко проблема бързо и ефективно. Контролирайте баланса между професионалния и личния живот и поемете дъх, за да избегнете изгаряния.


Ще ви е необходимо да потърсите помощта на другите, за да постигнете целите си. Това не е подходящ момент да действате независимо и самостоятелно. Най-добре е да се научите да работите в екип. Скоро ще видите ползите. В професионалния си живот ще получите възможност да работите усилено, за да промените нещата, които не ви харесват. Опитайте се да бъдете системни и ефективни. Предстоят положителни промени и ако се справите с тях правилно, ще постигнете успех. Финансите ви не са в лошо състояние, но за да ги подобрите, ще ви е необходим специален план за действие. Периодът от 7 до 12 октомври ще бъде доста труден за мнозина от Везните, но на 15-ти може да ви споходи неочакван късмет.

В края на октомври не се забърквайте във финансови авантюри: не вземайте заеми, не правете инвестиции и големи покупки. По това време Венера формира напрегнат аспект с Нептун. Много от вашите действия ще се окажат погрешни, възможни са измами.


Важно е през този период укрепването на имунната система и избягването на конфликти и стрес. До рождения си ден все още може да се чувствате отпаднали, уморени, унили, но след това нещата ще започнат да се променят и ще се изпълните с желание за движение и невероятен възход.

Меркурий, който е в първия ви дом, ще разшири кръгът от полезни познанства значително. В социално отношение този месец ще бъде идеален за вас. Ще срещнете нови хора и ще изтриете други от живота си, такива, които не ви подхождат или ви нараняват. Отношенията ви с другите са на път да бъдат подложени на изпитание.

Несемейните започват октомври с бодро настроение. Още на 7 -ми можете да се влюбите или да се потопите в диво приключение. От вас зависи дали флиртът, колебливото сближаване ще се превърнат в нещо по-сериозно. А обвързаните и семейните е възможно отново да почувстват необичайно дълбока близост и топлина към любимия си човек.