Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Везни, опитайте се да останете здраво стъпили на земята през февруари

Скъпи Везни, с настъпването на новия зимен месец пред вас ще се открият нови хоризонти. Началото на годината е горе-долу добро и ще имате много енергия и желание за действие

От няколко добри възможности, които трябва да се очакват, поне една предвещава добро бъдеще за дълъг период от време. Всичко, от което се нуждаете, за да развиете своята креативност, ще го получите и ще се засили този капацитет. Бързото вземане на решения не е целта, но опитът да балансирате импулсите ще помогне. Това, което трябва да изградите сега, трябва да има солидна основа.



Запазете ясен ум и се опитайте да останете здраво стъпили на земята. Бъдете много внимателни с документацията, формалностите, може да изплуват някои грешки от миналото, които да ви създадат леки главоболия. Очаквайте добри финансови новини в последните дни на месеца.



През февруари се посветете повече на разбирането на душата и желанията си. Този месец ще можете да направите много положителни стъпки и промени, за да постигнете по-голямо благополучие и комфорт в живота си. Мирът и хармонията обновяват жизнената ви енергия. За много Везни февруари може да бъде съдбоносен период, когато трябва да направите труден избор: да останете или да си тръгнете. Вслушайте се във вътрешния си глас и ще успеете да вземете правилното решение. В личните отношения дръжте на думата си и изпълнете обещанията, които сте дали.



Ако сте необвързани, този период е идеален за общуване. Звездите ви дават зелена светлина за начало на нови запознанства и развитие на личния живот, но не чакайте нещата да се случват от само себе си. Трябва и вие да положите усилия. Либидото ви нараства, което е чудесно за по-възрастните двойки или тези, които са от по-дълго време заедно, но само ако вашият интерес е насочен към любимия човек. И така, отворете очите и сърцето си към вестта, че ви предстоят възможности за драстични промени към по-добро в любовната сфера.

Четете още: Ето кои зодии се нуждаят СПЕШНО от психотерапия