Тв водещият Слави Трифонов отпразнувал 54-ия си рожден ден с парти у дома, в Плевен. С него била и приятелката му Мартина Джорджевич, с която двамата са заедно от около 5 години, пише Марица. Мартина побърза да си пусне снимки от града в социалните мрежи.

Близки до Трифонов коментирали, че Мартина била подлагана на доста тестове, преди да заслужи да бъде представена на семейството на половинката си. А наблюдателни видяха, че към снимките си от Плевен Мартина написа и интересни философски разсъждения за доверието между двама души. "Съмненията са част от житейския път на всички ни. Те от своя страна ни водят към взимането на различни решения, които да ни отведат до онова място в живота ни, което ще абсорбира всяко едно от тях. Доверието в самите нас - това е ключът към постигането на всяко едно нещо в този живот. Дерзайте", написа Мартина.



Русата красавица била представена на почти цялата фамилия - освен мама Здравка, са присъствали и каката на Слави - Петя, както и съпругът, и синът ѝ, пише още Марица. Говорило се, че майката на Трифонов не била много доволна от разликата във възрастта на двойката.

Девойката живее доста изолирано, общувала основно с майка си, пише Ретро.