Автор
Теодор Муховски

След 4 години пауза: Ники Кънчев отново в ефир, Билалов да му мисли

Ако ви е залипсвал култовият водещ на "Стани богат" и "Биг Брадър" Ники Кънчев, то определено няма да останете разочаровани. Защото господин Кънчев се завръща ударно в ефира на „Нова телевизия“ с чисто новото шоу "Голямото преследване".
Това е нова игра, която успешно се излъчва в 19 страни. В предаването се дават много пари, но могат и да се загубят доста. Каква е ролята на водещия в шоуто?

Той има за цел да изгради отбор на знаещите, който да играе срещу участниците. Кънчев ще бъде менторът на този отбор и ще им помага, докато противниковият лагер ще се опитва да им вземе парите. Спектакълът си го бива, като отначало играчите ще се състезават за себе си, а след това ще отговарят на въпроси като цял отбор, като на финалната права се очаква преследване.

View post on Instagram
 

Идеята тук е играчите да действат като едно цяло, да си помагат и да загърбят собствените си интереси. В играта няма ограничения за сумата, която може да се спечели. Може да се стигне до суми над милион лева! Играчите сами ще заработват парите пред очите на любопитните зрители. Но ако ги хване преследвачът, те може да ги изгубят всичките.

Играта ще е за всякакви хора, като най-интелигентните ще бъдат основните ѝ играчи.



Ники Кънчев споделя, че не е тъгувал за това, че от известно време не е в ефир. Занимава се с благотворителна дейност и помага на деца с аутизъм. Радва се, че отново ще стане водещ на интересно предаване в любимата си телевизия. Предаване, в което ще има много умни хора.

Играта ще започне наесен и обещава много емоции както от зрителите, така и от самите участници. А Ники Кънчев е особено ентусиазиран и готов за нови предизвикателства.

Четете още: Уинона Райдър с любопитно признание за връзката си с Джони Деп