Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Слънчева любов очаква Девите. Близнаци, доверете се на съдбата!

Овен – Днес ще се чувствате чудесно, защото ще осъзнаете, че малко по малко постигате това, което желаете. Не се обръщайте назад, съсредоточете се върху настоящето и ще се сблъскате с нови преживявания.

Телец – Вашите постоянство и упоритост ще ви помогнат да постигнете това, което искате. Въпреки че изглежда трудно за изпълнение, ще го направите лесно. В сферата на любовта са възможни проблеми, които лесно ще разрешите с честен разговор.

Близнаци – Доверете се на съдбата, защото тя може да ви донесе промени, които в началото ви дестабилизират малко и ви объркват, но с времето ще разберете, че те са били необходими в живота ви.


Рак – Днешните решения са много важни, така че избирайте внимателно. Слушайте интуицията си днес, защото тя ще ви отведе по правилния път. В професионалната сфера сега е чудесно време за разширяване на кръга от познати.

Лъв – Не се опитвайте да бъдете друг човек, само за да привлечете нечие внимание. Помислете добре за текущата ситуация и какво можете да направите за нещата, които искате да промените. Днес ще прекарате много добре в компанията на приятели, така че намерете малко време за тях.


Дева – Прогнозата за вашия любовен живот е слънчева и ярка! Нещата вървят добре и вашият партньор ви изненадва със своята любов и внимание. Насладете се на всеки момент на максимум!

Везни –Вселената ви подарява щастлив ден, възползвайте се от това. Ако сте необвързани, не се свивайте в черупката си. Не стойте вътре и да чакате нещата сами да се променят. Излезте навън и се забавлявайте.

Скорпион – Днес ще изживеете доста интензивни моменти. Много е вероятно да почувствате силна химия между вас и някой, когото сте виждали досега само като приятел. Ако трябва да вземете важно решение, изчакайте известно време и не бързайте.

Стрелец – Добрите аспекти на Марс са много благоприятни, за да можете да решите с енергия и увереност проблемите си. Не губете нито една секунда да поглеждате назад и „затворете“ всяка ситуация, която дестабилизира вашето спокойствие.

Козирог
– Ще бъдете затрупани с отговорности по време на работа, така че организирайте времето си разумно. В областта на любовта помислете дали нямате прекомерни изисквания, които отправяте към партньора си.


Водолей –Ще бъдете доста продуктивни на работното място и ще изпълнявате всички отговорности без никакви проблеми. В областта на любовта се опитайте да разберете по-добре емоциите си. Ако се съмнявате, говорете открито с партньора си.

Риби – Ако не можете сами да вземете решение, поговорете с човек, на когото имате безрезервно доверие. Днес не пропускайте нито една добра възможност и се наслаждавайте на всеки един момент интензивно.