Автор
Весела Георгиева

Слънце в Близнаци - доверете се на интуицията си

На 21-ви май, в 4:30 часа, Слънцето навлиза в знак Близнаци и ще остане в неговото царство до 21-ви юни.

Обърнете внимание на нещата, в които Близнаците са най-добри - общуване, комуникация, убеждаване, движение. Сега е моментът да се запознаете с интересни хора, да се заемете с нещо ново, за което винаги сте мечтали, да намерите място в живота си на ново хоби или връзка.

Обърнете внимание на това, което виждате и усещате. Фокусирайте се върху тези области от живота, които се нуждаят от растеж, търсете начини да осъществите своите цели.

Време е за промяна. Време е да заблестите.

Периодът е изключително благоприятен за представителите на Близнаци, Водолей, Везни, Лъв, Овен. Те трябва да внимават да не пропуснат знаците, които Вселената им дава. За тях в момента е дошло време за нов старт - както в личен, така и в професионален план.

Търсете нови партньорства. Приемете предложената ви помощ. Работата в екип е чудесен вариант за развитие.

Що се отнася до Дева и Стрелец, те е най-добре да си починат. Избягвайте натоварените ангажименти и местата с много хора.

Като цяло периодът ще бъде изпълнен с положителни емоции и добри случки, успешни начинания и добра комуникация. Защото точно такива са и самите Близнаци - любопитни, активни, комуникативни, предприемчиви.