Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Спонтанна любов за Скорпиона, успехи във връзките за Близнаците

Овен – Общата атмосфера на деня обещава да бъде положителна. Вашият жизнен потенциал днес ще бъде много висок и всяка работа ще ви спори. Не проявявайте самолюбие и бъдете внимателни към емоциите и нуждите на близките си.

Телец –
Вие сте упорити и трябва да покажете това в работата си. Пречките не могат да ви спрат, ако не им позволите. По принцип ви е трудно да показвате чувствата си, но днес ще имате нужда да се отворите за другите и да изразите това, което изпитвате, тогава ще се почувствате по-добре.

Близнаци – Ще бъдете ефективни в професионалната област и ще покажете своите умения. Чувствате се удовлетворени от себе си и от резултатите, които постигате. Вашият ентусиазъм засилва харизмата ви и лесно ще постигнете целите си в любовта.

Рак –
Обърнете повече внимание на детайлите и не оставяйте нищо на случайността. Не позволявайте на другите да се възползват от вашата доброта. Едно е да помогнете, а съвсем друго е да поемете чужда отговорност. Поставете ясни граници.

Лъв – Въпреки че може да възникне напрежение, вашият аналитичен и рационален ум ще ви помогне да не загубите самообладание и да действате спокойно. Освен това Луната ще балансира емоциите ви.

Дева –
Може да се притеснявате от някакъв професионален проблем, на който не можете да намерите решение, но Луната ще благоприятства вашата работа и може да дойдат нови възможности.

Везни – Ще бъдете отворени към другите, но бъдете избирателни при избора на компания. В любовта оставете нещата да се случват естествено. Мнозина ще почувстват потребност да са сами, затова си дайте духовна почивка и се съсредоточете върху себе си.

Скорпион –
Не прахосвайте напразно енергията си и я насочвайте към правилните цели. В професионалната област някои обстоятелства ще ви накарат да помислите за бъдещи планове. В любовта се освободете от някои ограничения и бъдете спонтанни.

Стрелец – Полагате основите за по-добър живот, поддържайте ентусиазма си. В професионалната област ще ви се дадат някои шансове, които не бива да пропускате. Ще излъчвате оптимизъм и ще разпространявате положителна енергия към хората около вас.

Козирог – Търпението и планирането са от съществено значение в професионалната област. Жизнеността и силата, които притежавате, ще ви помогнат да постигнете победа. И ще живеете много по-интензивно, отколкото преди.

Водолей – Правите добър избор и се движите в правилната посока. Въпреки многото ангажименти, опитайте се да намерите време за релаксиращо занимание. Щастливите мигове ще ви връхлетят, когато най-малко очаквате.

Риби –
Вашият социален живот ще бъде много интензивен. Ще бъдете комуникативни и с мистериозно излъчване, което ще ви направи неустоими. Време е да намалите темпото, с което се движите през живота и да се насладите на моментите, които ви се случват сега.