Автор
Woman.bg

Спрягат фолкпевицата Мария за гадже на футболист. Вижте кой!

Певицата Мария се носи на крилете на любовта. Бившата съпруга на Християн Гущеров има нова тръпка и това е футболистът Кирил Десподов, съобщава „Уикенд“. Звездата на Десподов изгря в ЦСКА, а в момента младокът играе за австрийския "Щурм" (Грац). Според светските хроникьори влюбените гълъбчета се запознали по време на участие на изпълнителката, а футболистът бил запленен от излъчването ѝ.

View post on Instagram
 


Близки до двойката издават, че връзката им е страстна и изпепеляваща, пише таблоидът. Двамата не се виждали често заради ангажиментите на футболиста зад граница, но когато са заедно, били неразделни.

View post on Instagram
 


След развода си с Християн Гущеров Мария предпочита да не споделя подробности от личния си живот. Певицата все още не е потвърдила официално новината за новото си гадже.
Кирил Десподов пък се слави като разбивач на женски сърца. Припомняме ви, че преди да срещне Мария, футболистът имаше връзка с Веселина Абаджиева – дъщерята на банкерката Цветелина Бориславова. През пролетта обаче двамата се разделиха, а спортистът изтри общите им снимки в профилите си в социалните мрежи.

View post on Instagram