Стил и комфорт в училище

14 септември 2016 | 10:38
3728
0
снимки: gettyimages.com
0

Само до няколко дни училищният звънец ще ви привика отново и освен за аутфита си за 15-ти септември, трябва да се погрижите и за базата на външния си вид през годината – чантата.

Разбира се, освен красива и интересна, чантата за училище трябва да бъде и практична, затова я съобразете с натовареността, която ви очаква тази година. Ако все още не знаете точно какви учебници и тетрадки ще ви трябват, изчакайте, за да можете да прецените каква раница ви трябва. За да бъде адекватен изборът ви, трябва да разберете дали ви е необходима чанта от по-плътна материя и колко голяма трябва да бъде, така че да ви служи цяла година. Полезен съвет: търсете раници, в които има разделения, за да ви бъде по-лесно да въведете ред. И никой не знае по-добре от един ученик колко тежка и неудобна може да бъде училищната чанта, затова е добре да си купите такава, която е добре балансирана.

Най-препоръчително е да бъдете издържани в спортно елегантен стил, защото именно спортните чанти са най-удобни и могат да издържат по-голям товар.

Ако стилът ви на обличане е по-изчистен и семпъл, можете да заложите на раница с шарен принт в ярки или тъмни цветове.

От друга страна, ако смятате, че ще ви бъде трудно да съчетавате шарена чанта с дрехите и обувките си, то заложете на едноцветна.  

Едно от най-ценните съкровища в раницата ни е несесерът.

Трябва да имате поне един несесер, в който да държите необходимите химикалки, моливи, гумички, линии, пергели и каквото още се сетите и един, в който да се помещават вашите дамски хитринки – гланц за устни, сенки, спирала и дезодорант.

Можете да избирате между най-различни размери и модели, така че да се чувствате комфортно и в чантата ви всичко да изглежда прилежно.


За кецовете с любов

Любимите ни удобни обувки, като напоследък забелязваме и че маратонките също се превръщат в често срещана тенденция.

Нашият съвет е да се възползвате от последните хубави дни на лятото, в които все още не вали и можем да си позволим да носим обувки в светли и по-искрящи цветове. Белите кецове са класика и винаги стоят толкова стилно и красиво. Освен това се комбинират много лесно с всякакви панталони, дънки, поли и рокли.  

В случай, че предпочитате по-тъмните цветове, можете да заложите на сивото и черното, които също са изключително удобни за комбиниране с чанта и дрехи.

Определено ще бъдете "в крак с модата" и ако предпочетете маратонки в ярки цветове като розово или червено. Дори бихме казали, че маратонките са по-разумен избор, тъй като подметките им не са изцяло равни, което е чудесно за стъпалото ви, имайки предвид, че прекарвате с тях цял ден. 

Коментари

Добави Коментар