Автор
Woman.bg

Стилистът на Мелания Тръмп: Тя не понася Доналд

Мелания Тръмп – ледената кралица, която гордо застава рамо до рамо със съпруга си, но никога не показва емоциите си. Красивото ѝ лице сякаш е застинало, движенията ѝ са съвсем умерени, а усмивката ѝ рядко може да бъде забелязана, особено когато светът е впил поглед в нея.

Сигурно неведнъж сте се питали защо една жена, която привидно има всичко, е толкова хладна и някак тъжна, дори и да има честта да бъде първа дама на САЩ. И всъщност, каква е тя, когато обективите загаснат и обществото спира да я наблюдава? Дали Мелания е същата желязна лейди и с децата си? Отговорът ще ви заинтригува.



Кой може да знае за една красива и известна дама повече от личния ѝ стилист? Името му е Мордечай Елвау и се грижи за визията на г-жа Тръмп повече от десет години. Той я познава така, както само най-близките ѝ са я виждали – усмихната, закачлива и много по-освободена. Днес той е готов да разкаже любопитни подробности от живота ѝ, защото копнее светът да разбере каква в действителност е тя.

Познанството между стилиста и Мелания датира още от 2005 г., когато Мордечай е изпратен от екипа на японския Vogue в резиденцията на Тръмп във Флорида. Тогава той е ангажиран да направи сватбената прическа на бъдещата първа дама. Стилистът разкрива, че двамата си допаднали веднага, заговорили на общ език и г-жа Тръмп дори пожелала да запазят контакт. И така, вече близо 15 години двамата работят заедно.

Мордечай признава, че не намира разлика в поведението и човешките качества на Мелания, след като се прочу като първа дама на САЩ. Славата не я е променила и тя е останала все така чаровна и земна. Но пред света тя е ледената красавица до Доналд Тръмп.

Мордечай Елвау

В интервю стилистът издава, че Мелания е любяща и весела жена, ала когато цялото човечество я наблюдава, тя изтрива усмивката си и впуска в действие загадъчния си син поглед, просто защото е много различна пред всеки непознат. Той намира поведението ѝ пред камерите за твърде сдържано.

Мордечай издаде и една пикантна подробност от личния свят на Мелания Тръмп и тя е свързана с любовния ѝ живот. Оказа се, че първата дама изпитва неприязън към съпруга си, което на моменти проличава в държанието ѝ на публични места. Причината за това е, че именно заради него на нея ѝ се налага да поддържа имиджа на ледена кралица.

Кога ли самата г-жа Тръмп ще си позволи да заговори по темата пред света?

*И понеже Коледа наближава, а ние от Woman.bg вярваме в магията на този празник, тази година ще раздаваме подаръци. Много подаръци!

Регистрирайте се Т У К и вижте какви изненади сме ви приготвили заедно с Лора и Стоян.