Автор
Ева Григорова

Странен избор на тоалет на Софи Маринова озадачи феновете ѝ (снимка)

В едно от последните си участия перлата на попфолка Софи Маринова се появи в неочакван за всички стайлинг. Нейните последователи очакваха да я видят в по-младежка визия, а певицата се беше затворила в тъмни цветове и приличаше на пенсионерка. Странният ѝ избор на тоалет беше доста дискутиран с нейните фенове.

View post on Instagram
 


Софи Маринова носеше подобие на малка черна рокля, което се оказа един от най-безвкусните избори от последните 10 години. Безформената рокля неочаквано разкри и друга изненадваща подробност – Софи Маринова е пуснала издайническо коремче. Тъмните чорапогащи и ниските ботуши пък още повече свиваха уж младата по душа чалга звезда. И ако нея още я бива в кършенето на снага на сцената, облеклото вече не ѝ се получава толкова добре, предава Марица.

Роклята ѝ по-скоро подхожда на леличка, отколкото на певица от нейния ранг, камо ли за поява в дискотека. На какво се дължи подобен безвкусен тоалет, все още не е ясно.

View post on Instagram
 


Прави впечатление, че напоследък Софи Маринова е доста активна в социалните мрежи и никак не се вписва в имиджа ѝ да бъде толкова сива, чак безцветна. Още по-негативни краски във визията ѝ бяха добавени и от строгата черна шапка, с която се представи гласовитата дива.

Четете още: Камелия хвърли почитателите в шок: Обяви края на попфолка