Автор
Люблена Папазова

Страшна подигравка със зрителите! Капитонова спечели "Ергенът"

Виктория Капитонова спечели „Ергенът“, а Денис си тръгна без роза в петък и получи само обещание за приятелство, видя Woman.bg. Зрителите са направо бесни на избора на продуцентите, защото за всички е ясно, че не лицето на предаването Виктор избира победителката. Съобщения, че точно рускинята печели шоуто се появиха още преди месеци, когато то започна и те се оказаха верни. В доста скучен епизод, който продължи по-дълго от обичайното време за предаването, двете застанаха една срещу друга, а за да му помогнат да направи най-добрия избор, първият „ерген“ на България бе поканил в имението майка си, брат си и най-добрия си приятел. След края за "Ергенът" Виктор призна в интервю за "Шоуто на Николаос Цитиридис", че двамата вече не са заедно, не че някога са били наистина. Той обаче отказа да обяви дали има жена до себе си.

Майката на Виктор поговори насаме и с двете претендентки за сърцето на сина си. Зрителите станаха свидетели и на последните индивидуални романтични срещи на Виктор с Дениз и Виктория, които завършиха с гледане на архивни кадри и буквално приспаха зрителите.

Истинският финал обаче бе вчера вечер, когато една от претендентките – Александра, реши да не приеме розата на Виктор и да напусне по собствено желание имението на любовта. „Допуснах толкова много грешки и точно поради тази причина не исках да допускам последната, от която няма да има връщане назад.

От последните ситуации в нашето прекрасно изживяване осъзнах, че аз не съм сигурна в чувствата на Виктор, защото, когато трябваше да застане до мен, той награди агресията с цвете. И съм толкова сигурна в решението си, както съм сигурна, че моят път тук приключи“, обяснява мотивите си Алекс.