В последно време в медиите се говори все повече за Деми Мур и сложния ѝ личен живот. След излизането на автобиографичната ѝ книга научихме много подробности от миналото ѝ, но ето че днес излязоха наяве още любопитни факти. Този път обаче истината беше казана от най-голямата дъщеря на актрисата.

Деми има три наследници, които обича безрезервно, но се оказва, че отношенията им невинаги са били така лесни и безоблачни. Всъщност, най-голямата ѝ дъщеря, Румър, сподели че сестрите ѝ не говорели с майка им цели 3 години. Причината за краха във връзката между Деми и дъщерите ѝ е бил Аштън Къчър.



Двамата бяха женени цели 6 години, но очевидно любовта им е била сложна и наситена не само от силни чувства, но и от безброй проблеми. Припомняме ви, че преди време самият Аштън разкри, че е преживял изключително тежко раздялата си с Деми. Актрисата признава, че и за нея краят на отношенията им е било болезнено събитие. Но защо щерките ѝ са били твърдо против Аштън и дори отказвали да разговарят с майка си заради него?

Според Деми причината е, че тя спряла да им обръща внимание, след като е започнала връзката си с по-младия актьор. Двамата дори опитвали да имат дете, което още повече я разсеяло от дъщерите ѝ. В този момент Румър единствено склонила да общува с майка си и играела ролята на буфер между сестрите си и Деми.



Другите две момичета, Талула и Скаут, признават че по това време се почувствали нежелани и пренебрегнати от майка си.

„Беше много тежко, защото сестрите ми се сърдеха, че съм решила да говоря с мама, а пък мама не беше в състояние да се държи като родител. Беше обсебена от други проблеми“, споделя Румър.

Деми от своя страна разкрива, че е била напълно пристрастена към Аштън:



„Силната ми пристрастеност и взаимната зависимост между мен и Аштън напълно ме отнесе емоционално. Беше разрушително.“

В момента Деми е готова да бъде напълно откровена и със замах споделя пикантни подробности от интимния си живот. Тя не крие, че неведнъж е изневерявала. Също така е и напълно открита по темата със сложния ѝ брак с Аштън, който от няколко години вече е щастливо обвързан с Мила Кунис.

Четете още: Кейт Мидълтън излиза тайно, за да пие с приятели